Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023
Connect with us

Ερασιτεχνικό

Σ. ΠΕΦΑΝΗΣ: «Αφήνω μια ομάδα με πολύ μέλλον»

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Τέλος εποχής αποτελεί για τη Θύελλα Πατρών ο έμπειρος τεχνικός Σάκης Πεφάνης. Ο ίδιος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον σύλλογο μετά από 18 μήνες ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τον γυμναστή της ομάδας Άγγελο Σταματόπουλο, τους ποδοσφαιριστές αλλά και τον φροντιστή Σάκη Ρίκο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Μετά και την τελευταία εκδήλωση της ομάδας (παράθεση δείπνου στο τμήμα), ανακοινώνω μαζί με τους ιθύνοντες της, το τέλος της συνεργασίας μας μετά από 18 μήνες με τη Θύελλα Πατρών.

Ένα διάστημα στο όποιο με την αψεγάδιαστη συνεργασία με τον εκπληκτικό γυμναστή-άνθρωπο Άγγελο Σταματόπουλο δημιουργήσαμε μια ομάδα με το μικρότερο ηλικιακό ρόστερ να διεκδικεί το πρωτάθλημα με αήττητη πορεία (μόνο μια ισοπαλία) και να χάνει την είσοδο στον τελικό για ένα γκολ αποδίδοντας κατά γενική ομολογία πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες που συνεργάστηκα αυτό το διάστημα καθώς και τον ακούραστο φροντιστή Σάκη Ρίκο που στάθηκε δίπλα μας. Αυτό που έχει σημασία για μένα δεν είναι τα ρεκόρ που σημειώθηκαν αλλά το ότι αφήνω μια ομάδα με πολύ μέλλον για τη συνεχεία. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου στους ανθρώπους της ομάδας να εκπληρώσουν τους στόχους που έχουν βάλει σε όλα τα επίπεδα».

 

Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement