Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Θλίψη για την κατάσταση της Μαρίνας στην Πάτρα-Αγανάκτηση από ιδιοκτήτες σκαφών που «ξενιτεύονται» για βρουν θέσεις ελλιμενισμού

«Αγνοείται» η τύχη των 850.000 ευρώ που εξήγγειλε η κυβέρνηση για την αποκατάσταση των ζημιών

Δημοσιεύθηκε

στις

Εικόνες εγκατάλειψης και παρακμής στη Μαρίνα της Πάτρας, η οποία μετά την κακοκαιρία του 2021 παραμένει διαλυμένη!

Την ίδια ώρα «αγνοείται» η χρηματοδότηση των 850.000 ευρώ που είχε εξαγγείλει η κυβέρνηση για την αποκατάσταση των ζημιών, ενώ κάτοικοι της περιοχής και ιδιοκτήτες σκαφών που «ξενιτεύονται» για να βρουν θέσεις ελλιμενισμού, συγκεντρώνουν υπογραφές διαμαρτυρίας.

Μάλιστα, σε ανοικτή επιστολή τους αναφέρουν μεταξύ άλλων πως «σιγή ιχθύος επικρατεί για την αποκατασταση των ζημιών στη Μαρίνα, απ’ όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Η εικόνα δεν είναι απλά απογοητευτική για τους χιλιάδες επισκέπτες αλλά αποτελεί και προσβολή για το χαρακτήρα και το ύφος της τρίτης σε μέγεθος παραθαλάσσια πόλης.

Ενώ θα έπρεπε να είμαστε υπερήφανοι και προνομιούχοι για μια πόλη δίπλα στη θάλασσα αυτό καταλήγει να είναι δυσφήμιση αλλά και επιπλέον να προκαλεί δυσλειτουργία στους πολίτες. Δεκάδες ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής έχασαν τις θέσεις ελλιμενισμού οι οποίες μετά την κακοκαιρία τους 2021 εξακολουθούν όχι μόνο να αγνοούνται αλλά ταυτόχρονα η τριτοκοσμική αυτή εικόνα με τα σάπια και τα σπασμένα ξύλα μέσα στη θάλασσα να θίγει όλους τους επισκέπτες πατρινούς και μή.

Ροή ειδήσεων

Advertisement