Connect with us

Ερασιτεχνικό

Το Ζαβλάνι ήταν εκεί…

Published

on

Η ομάδα του ΑΠΣ Ζαβλάνι είναι πυρ και μανία με την απόφαση της ΕΠΣ Αχαΐας να αναβάλει το παιχνίδι με την Αργυρά διότι η γηπεδούχος ομάδα δεν έχει άδεια τέλεσης αγώνα για το γήπεδο του Ρίου.

Όπως καταγγέλλουν οι άνθρωποι των ερυθρόλευκων η αναβολή έγινε ξαφνικά και τελευταία στιγμή με τηλέφωνο που έκανε υπάλληλος της Ένωσης.

Η διοίκηση του Ζαβλανίου και ο πρόεδρός της Μπάμπης Πανταζάτος ήδη απευθύνθηκαν σε δικηγόρο για να κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες και έστειλαν email στη Ένωση ότι σήμερα (17/5) η ομάδα θα βρεθεί στο γήπεδο του Ρίου όπου είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση και ισχυρίζονται ότι βάσει του ΚΑΠ αν δεν προσέλθει ο αντίπαλος πρέπει να κερδίσει το παιχνίδι. Επίσης ανέφερε ότι ουδεμία ευθύνη φέρει το σωματείο του ΑΠΣ Ζαβλάνι για το ότι η γηπεδούχος ομάδα δεν φρόντισε να εξασφαλίσει άδεια τέλεσης του αγώνα για το γήπεδο του Ρίου.

Πάντως σήμερα η ομάδα του Ζαβλανίου βρέθηκε στο γήπεδο του Ρίου και φυσικά ο αγώνας δεν ξεκίνησε ποτέ καθώς η Ένωση έχει αλλάξει την ημερομηνία ορίζοντας το ματς την Τετάρτη 24/5.

Ο πρόεδρος και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης ανέφεραν στο gnomip ότι το Ζαβλάνι είναι μια ιστορική ομάδα και δεν πρέπει να ασελγούν επάνω της. Αν αξίζει να πέσει, να πέσει αγωνιστικά και όχι με τέτοιες πρακτικές.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement