Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ο Γιάννης Λαϊνιώτης στη Δυτική Αχαϊα

Published

on

 

Στον απόηχο της επιτυχημένης συγκέντρωσης του, στο ξενοδοχείο «Αστήρ», ο υποψήφιος βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Γιάννης Λαϊνιώτης περιόδευσε την Τρίτη στη Δυτική Αχαϊα.

Ερχόμενος σε άμεση επαφή με τους πολίτες, έγινε για μια ακόμη φορά αποδέκτης της δύσκολης καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν, εξαιτίας της ακρίβειας, του υψηλού ενεργειακού κόστους και της καθήλωσης των μισθών.

Από την πλευρά του, επισημαίνοντας ότι ο Έλληνας θέλει μια αξιοπρεπή δουλειά κι έναν αξιοπρεπή μισθό, ο Γιάννης Λαϊνιώτης, απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους του, εκτός άλλων, τόνισε: «Ξέρετε τις κρυστάλλινες θέσεις μας για την Ελλάδα των πολλών, για την εξουδετέρωση της ανεργίας, για την ανάταξη και αναγέννηση των αρχών και ιδεωδών μας, γιατί μόνο αυτές είναι εκείνες που έχουν κρατήσει όρθια την Πατρίδα μας μέσα στους αιώνες.

Είμαστε συνοδοιπόροι με τον πρόεδρο μας, Κυριάκο Βελόπουλο, σε όλα τα μετερίζια του αγώνα και έχουμε αφουγκραστεί τις ανάγκες και τις προσδοκίες του λαού, που προσβλέπει σε εμάς και το διαπιστώνουμε σε όλες τις περιοδείες μας.

Συναποτελούμε τον έντιμο και ανυπότακτο πολιτικό φορέα που περιμένει με αδημονία την ώρα της κάλπης, αυτήν την Κυριακή,   για να δικαιωθεί ο ρόλος του. Γιατί είμαστε οι καλύτεροι και αυθεντικότεροι εκφραστές της πατρίδας μας. Γιατί αποτελούμε γέννημα της ανάγκης να μπει φρένο στην ασυδοσία. Γιατί εκφράζουμε τη λαϊκή, κοινωνική και Πατριωτική Δεξιά».

Ροή ειδήσεων

Advertisement