Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

O Γιώργος Κυριακόπουλος κοντά στους πολίτες

Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνεχίζει δυναμικά τον προεκλογικό του αγώνα

Δημοσιεύθηκε

στις

 Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιώργος Κυριακόπουλος συνεχίζει δυναμικά τον προεκλογικό του αγώνα, «οργώνοντας» έως σήμερα την Αχαϊα. Από τη Δάφνη και την Κλειτορία μέχρι το Λάππα, και από την Αιγείρα μέχρι το Σκιαδά, παντού, ο Γιώργος Κυριακόπουλος συναντά φίλους και γνωστούς, πολίτες που τού εκφράζουν την αγανάκτηση τους για την ακρίβεια, την αισχροκέρδεια, το αναποτελεσματικό κράτος, την διαφθορά και την αναξιοκρατία.

Για όσες και όσους γνωρίζουν τον Γιώργο Κυριακόπουλο, αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς δεν μπορούσε να μην βρίσκεται δίπλα στους απλούς, καθημερινούς, ανθρώπους, τους δημοσίους υπαλλήλους, τους καταστηματάρχες, τους αγρότες και τους συνταξιούχους, σε αυτούς που έχουν περισσότερο ανάγκη, πάντα με ειλικρίνεια και διάθεση προσφοράς όπως το κάνει άλλωστε τόσα χρόνια μέσα από την εργασία του στον ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ), αλλά και τις άλλες κοινωνικές δραστηριότητες του.

Ο ίδιος αναφέρει συχνά στις συζητήσεις του: «Ως υποψήφιοι οφείλουμε να πηγαίνουμε στους πολίτες και όχι να περιμένουμε να έρθουν αυτοί σε εμάς. Η κοινωνία θέλει να ακουστεί η φωνή της». Και φυσικά, όπου βρεθεί, μεταφέρει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, για το οποίο σημειώνει ότι είναι ρεαλιστικό, ρηξικέλευθο, και ανακουφίζει την κοινωνία από τις δυσμενείς επιπτώσεις της τετραετίας Μητσοτάκη.

Το πρωί της Τρίτης, με την ιδιότητα του Αναπληρωτή Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη της Κεντρικής Επιτροπής  του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, επισκέφθηκε το Αστυνομικό Μέγαρο της Πάτρας, όπου συναντήθηκε με τον περιφερειακό αστυνομικό διευθυντή, υποστράτηγο Απόστολο Μαρτζάκλη, με τον αστυνομικό διευθυντή Αχαΐας ταξίαρχο Θεόδωρο Τσάτσαρη καθώς και με συνδικαλιστικούς εκπροσώπους των αστυνομικών. Στο επίκεντρο τέθηκαν ζητήματα του Σώματος και εργασιακά θέματα των αστυνομικών, ενώ ο Γιώργος Κυριακόπουλος τούς γνωστοποίησε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, οι οποίες, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν:

*Επιλογή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας από τις διαδικασίες της Ελληνικής Βουλής.

*Αξιοκρατικό θεσμικό πλαίσιο: α) Κρίσεων-Προαγωγών, β) τοποθετήσεις, μεταθέσεις, αποσπάσεις και λοιπές μετακινήσεις αστυνομικού προσωπικού.

*Αξιολόγηση δράσης των υπηρεσιών. με σκοπό τη μερική αναδιάρθρωση της ΕΛ.ΑΣ., συμπεριλαμβανομένης και της αναβάθμισης της Αστυνομικής Ακαδημίας.

*Διαχρονική και συνεχής εκπαίδευση στο αστυνομικό προσωπικό, ειδικά όταν αλλάζει γνωστικό αντικείμενο, δηλαδή υπηρεσία.

*Τιμαριθμική αναπροσαρμογή των μισθών στο ύψος του πληθωρισμού όπως και για το λοιπό δημόσιο τομέα.

  Στη συνέχεια, ο Γιώργος Κυριακόπουλος επισκέφθηκε καφενεία της Πάτρας, όπου συνομίλησε με πολίτες για τα καθημερινά τους προβλήματα. Το γενικό συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι η πλειοψηφία αδυνατεί να ανταποκριθεί στις οικονομικές  υποχρεώσεις της, ενώ η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεν στάθηκε αρωγός στην κοινωνία. Αντιθέτως, αδιαφόρησε προωθώντας μέτρα- κοροϊδία, τα οποία δεν αντιμετώπιζαν τα πραγματικά προβλήματα της.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement