Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ο Δήμαρχος στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ζαρουχλεϊκων

Δημοσιεύθηκε

στις

Ανελκυστήρας σκάλας με πλατφόρμα για μεταφορά μαθητών ΑμεΑ, τοποθετήθηκε στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ζαρουχλεΐκων, συνδέοντας το ισόγειο του σχολείου με το χώρο, όπου βρίσκονται αίθουσες διδασκαλίας, αίθουσα εκδηλώσεων, βιβλιοθήκη και αίθουσα εικαστικών, αλλά και το χημείο.

Το σχολείο επισκέφθηκαν σήμερα ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, η Ιουλία Συροκώστα –  Σταθοπούλου, υπεύθυνη του γραφείου ΑμεΑ του Δήμου Πατρέων και η Σοφία Ασπρούλια, Πρόεδρος της Δημοτικής Σχολικής Επιτροπής Α/Θμιας Εκπαίδευσης και συναντήθηκαν με την Διευθύντρια του Σχολείου, Μαριάννα Μπαρτζάκλη και τις δασκάλες, Γερασιμούλα Σαούλη, Μαρία Γιαννάκη και Πηνελόπη Ανδρουλιδάκη.

Η Δημοτική Αρχή, συνεχίζει να βάζει στις προτεραιότητές της, την προσβασιμότητα των παιδιών ΑμεΑ στα σχολεία, παρά το γεγονός ότι αυτό είναι έξω από το ενδιαφέρον των κυβερνώντων, με αποτέλεσμα η χρηματοδότηση των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου, να μειώνεται δραματικά όλο και περισσότερο. Η χρηματοδότηση από το κράτος «αγνοείται», όπως και η κοινωνική πολιτική που θα έπρεπε να ασκείται, υπέρ του λαού. 

Ροή ειδήσεων

Advertisement