Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

“Σάλπισμα νίκης” στην κεντρική ομιλία της Ευσταθίας Γιαννιά

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο δρόμο προς τις κάλπες εκατοντάδες φίλοι και μέλη της Νέας Δημοκρατίας ήχησαν «σάλπισμα νίκης» στην κεντρική προεκλογική ομιλία της υποψήφιας βουλευτή Αχαΐας, Αντιστρατήγου ε.α., Ευσταθίας Γιαννιά, στον κατάμεστο χώρο του θέατρου «Όροφως».

Μία πολιτική συγκέντρωση που εξελίχθηκε σε συγκλονιστική εκδήλωση αγάπης και στήριξης στο πρόσωπο της υποψήφιας βουλευτή, η οποία εμφανώς συγκινημένη από την υποστήριξη του κόσμου ευχαρίστησε από καρδιάς όλους όσοι βρέθηκαν δίπλα της και έδωσαν μήνυμα νίκης για τη Νέα Δημοκρατία και για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Η παρουσία σας είναι συγκλονιστική και μου δίνει απίστευτη δύναμη και αποφασιστικότητα να συνεχίσω τον κοινό μας αγώνα, μέχρι τη μεγάλη νίκη στις 21 Μαΐου. Η αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας είναι εθνική αναγκαιότητα», ανέφερε στην ομιλία της.
Την κα Γιαννιά καλωσόρισαν στο βήμα ο 17χρονος μαθητής, Δημήτρης Αλεξόπουλος, εκπροσωπώντας τη νέα γενιά η οποία επιλέγει το ρόλο του «πρωταγωνιστή» κι όχι του απλού θεατή, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Αχαΐας, Αντώνης Κουνάβης και ο καλός της φίλος, ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών, Θανάσης Τσακαλίδης.
Η βραδιά όμως, επεφύλασσε και μία ξεχωριστή έκπληξη για την υποψήφια βουλευτή Αχαΐας, η οποία όταν ανέβηκε στο βήμα έγινε αποδέκτης ενός ξεχωριστού μηνύματος που σκόρπισε ρίγη συγκίνησης. Τα δύο αγαπημένα της παιδιά, ο Αριστοτέλης και η Κωνσταντίνα από το Ηνωμένο Βασίλειο όπου ζουν και εργάζονται μίλησαν για τη μητέρα τους, τον άνθρωπο που με στοργή και αγάπη στήριξε την οικογένειά της.


Ροή ειδήσεων

Advertisement