Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ανδρέας Κατσανιώτης: Κοσμοπλημμύρα στην κεντρική ομιλία του στον πολυχώρο «5Ε»

«Η Αχαΐα πολύ πιο ισχυρή την επόμενη 4ετία!»

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε πανηγυρικό κλίμα και περιστοιχισμένος από εκατοντάδες πολίτες, πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική του εκδήλωση στην Πάτρα (πολυχώρος «5Ε»), το βράδυ της Τετάρτης 17 Μαΐου 2023, o Ανδρέας Κατσανιώτης.

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών και υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας, συγκινημένος από την πολυπληθή παρουσία, επανέλαβε τη δέσμευσή του για μία νέα 4ετία έργου και ανάπτυξης στην Αχαΐα και τη διατήρηση μίας ισχυρής «φωνής» στα κέντρα αποφάσεων, τονίζοντας πως αυτό είναι το χρέος του και η μόνη ανταπόδοση που μπορεί να προσφέρει για τη στήριξη των πολιτών που τον εμπιστεύτηκαν από την αρχή, αλλά και εκείνων που όπως είπε «ήρθαν στην παρέα μας», κατά τη διάρκεια της πολιτικής του πορείας.

Ο κ. Κατσανιώτης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αναφέρθηκε στη σημασία της επικείμενης εκλογικής αναμέτρησης και της συνέχειας που πρέπει να έχει η πολιτική ευθύνης και ανάπτυξης των τελευταίων 4 ετών, τονίζοντας ότι προοδευτισμός δεν είναι η αιμοσταγής φορολόγηση των πάντων και το μοίρασμα της φτώχιας, όπως συνέβη κατά τη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η ανάπτυξη και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, όπως συνέβη στη διακυβέρνηση της ΝΔ. «Ακούω να μιλάνε οι πολιτικοί μας αντίπαλοι για δικαιοσύνη. Και σας ρωτάω: Είναι δικαιοσύνη να γίνονται οι πλούσιοι πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι; Ποιοι αδικήθηκαν επί ΣΥΡΙΖΑ; Οι πλούσιοι ή οι φτωχοί και οι τίμιοι βιοπαλαιστές;» αναρωτήθηκε μεταξύ άλλων, προσθέτοντας ότι «πραγματική δικαιοσύνη είναι, να μπορεί το παιδί του αγρότη και του βιοπαλαιστή να φτάνει όσο ψηλά ονειρεύεται και σε κάθε ελληνικό σπίτι να υπάρχει ελπίδα και προκοπή».

Ακόμα, ο Αχαιός πολιτικός αναφέρθηκε σε όσα έγιναν ή δρομολογήθηκαν στην Πάτρα και στην Αχαΐα την τελευταία 4ετία, υπογραμμίζοντας ότι το προσωπικό του «στοίχημα» για την επόμενη περίοδο, εκτός από την ολοκλήρωση των έργων, είναι να καταστεί η περιοχή εθνικός πόλος καινοτομίας. «Αν καταφέρουμε να συγκρατούμε στον τόπο μας τους νέους ανθρώπους, όχι μόνο τους δικούς μας, αλλά και ένα ποσοστό των νέων που έρχονται και σπουδάζουν εδώ, τότε θα καταφέρουμε να μεγαλώνει η Πάτρα, να μεγαλώνει η Αχαΐα. Και ένας μεγάλος τόπος, είναι ένας ισχυρός τόπος» τόνισε χαρακτηριστικά.

«Η επόμενη 4ετία μπορεί να είναι μία 4ετία που θα αλλάξει καθοριστικά και την Αχαΐα. Και είμαι αποφασισμένος να αγωνιστώ γι’ αυτό» υπογράμμισε ο κ. Κατσανιώτης, σημειώνοντας ότι σήμερα αισθάνεται πολύ πιο έμπειρος, ικανός και αποτελεσματικός.

«Η αποστολή μου δεν έχει ως αυτοσκοπό τις θέσεις και τα αξιώματα, αλλά την υπηρεσία προς τον τόπο μου. Άλλωστε, το πιο μεγάλο αξίωμα είναι η δική σας ψήφος και η δική σας στήριξη. Γι’ αυτό και σε  όποια θέση  ευθύνης και να βρεθώ στο μέλλον, στόχος μου θα είναι να γίνει η Αχαΐα μας πολύ πιο ισχυρή» τόνισε.

Κλείνοντας την ομιλία του, ο κ. Κατσανιώτης, είπε: «Το μήνυμα που θα στείλει η κάλπη, πρέπει να είναι ξεκάθαρο: Νέα 4ετία για τη Νέα Δημοκρατία. Και από εκεί και πέρα, θέλω να ξέρετε πως κάθε σταυρός, κάθε ψήφος στο πρόσωπό μου, θα με κάνει ακόμα πιο δυνατό  για την επόμενη μέρα. Σας ευχαριστώ από καρδιάς. Πάμε για τη νέα μεγάλη νίκη, πάμε για την Αχαΐα που μας αξίζει!»

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement