Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Συνεργασίες

Θεαματική η προσέλευση του κόσμου στο Street Food Fest 2023 στο πρώτο τετραήμερο !

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Με τις καλύτερες  εντυπώσεις έκλεισε το πρώτο τετραήμερο του Street Food Fest 2023, καθώς πλήθος μικρών και μεγάλων επισκέπτονταν κάθε μέρα τον χώρο για να απολαύσουν νοστιμιές από 23 επιχειρήσεις και να διασκεδάσουν με  τα εξαιρετικά events που φιλοξένησε! 

 

Ο μοναδικός κήπος του πολυχώρου 5ΕΨΙΛΟΝ ήταν  ακόμη μία φορά πανέμορφα διακοσμημένος, με εξαιρετική αισθητική έχοντας πλέον ταυτότητα που ξεχωρίζει σημαντικά  από αντίστοιχα φεστιβάλ του είδους του.  Ο χώρος διαμορφώθηκε ιδανικά για να φιλοξενήσει όλες αυτές τις δράσεις αλλά και το μεγάλο αριθμό επισκεπτών, με επιτυχημένη επιλογή τη θέση της μουσική σκηνής που κυριαρχούσε από κάθε σημείο του κήπου προσφέροντάς άνετη θέαση του κοινού προς τους καλλιτέχνες, αλλά και το αντίθετο! 

 

Κουζίνες και γεύσεις από όλο τον  κόσμο σε συνδυασμό με τα super lives, dj sets, δρώμενα και παραστάσεις, λουνα πάρκ και ακροβάτες συνθέσαν την πιο απολαυστική βόλτα τις τέσσερις αυτές ανοιξιάτικές βραδιές! 

 

Διοργανωτές και συμμετέχοντες θέτοντάς ως προτεραιότητες την αισθητική και την ποιότητα των υπηρεσιών, έβαλαν άλλη μια φορά ψηλά τον πήχη και πέτυχαν να προσφέρουν μια αξέχαστη εμπειρία σε κάθε επισκέπτη. 

 

Εξίσου αξέχαστη ήταν και η εμπειρία που βίωσαν οι ίδιοι οι καλλιτέχνες των τεσσάρων Lives, οι οποίοι όπως ανέφεραν, έζησαν φανταστικές  βραδιές με το  εκπληκτικό, ζωηρό και χαρούμενο κοινό  που κατέκλεισε τον μεγάλο κήπο.  Πάνος Μουζουράκης, Swingin’ Cats, Δήμος Αναστασιάδης και Τόνις Σφήνος μας προσέφεραν τέσσερις μοναδικές συναυλίες ενώ οι μικροί επισκέπτες απήλαυσαν παραστάσεις καραγκιόζη, ακροβατικά και παραστάσεις με Μαριονέτες. 

 

Το ραντεβού ανανεώνεται για την επόμενό Παρασκευοσαββατοκύριακό  19-20-21/05 !!!! 

 

Έρχονται …

δύο ακόμα εξαιρετικά lives Wedding Singers (19/5) 

και Monsieur Minimal (20/5) στις 20.30 το βράδυ, 

η παιδική θεατρική παράσταση «Το Ξύλινο Σπαθί» του Γ. Καλατζόπουλου (πρωινά 20-21/5  )

και καθημερινά θέατρο δρόμου με  τους Greek Animators, Θέατρο σκιών με τους Κώστα & Μπάμπη Μακρή, εναέρια ακροβατικά από τον Κρίκο και απολαυστικά Dj sets 

Το απόλυτα tasty ταξίδι, στο πιο hot spot της πόλης.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του ΣΚΕΑΝΑ. 

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΣΑΒΒΑΤΟ Γενική Είσοδος 5€ – Παιδικό 3€. 

ΚΥΡΙΑΚΗ 21/5 Γενική Είσοδος 3€ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 

*Το εισιτήριο έχει ισχύ για όλη την ημέρα, με δυνατότητα εισόδου – εξόδου. 

 

Ώρες λειτουργίας:  Παρασκευή & Δευτέρα 17:00 – 23:00 , Σαββατοκύριακο 10:00 – 23:00  

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: [email protected] | 6934605584

 

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ 5ΕΨΙΛΟΝ, ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ & ΑΙΓΥΠΤΟΥ, ΠΑΤΡΑ

 

Περισσότερα

Ροή ειδήσεων

Advertisement