Πάτρα - Δ. Ελλάδα
Η Κατερίνα Καραφωτιά δίνει ραντεβού στις κάλπες
Δημοσιεύθηκε
5 μήνες πρνστις

Η προεκλογική περίοδος λήγει σήμερα και η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Καραφωτιά δίνει ραντεβού στις κάλπες, επισημαίνοντας: «Ήρθε η ώρα των αποφάσεων για καθένα από εμάς.
Ήρθε η ώρα να αποφασίσουμε πώς θέλουμε να προχωρήσουμε. Σταθερά; Τολμηρά; Μπροστά; Στη μικρή χρονική διάρκεια της προεκλογικής περιόδου για εμένα και ασχέτως αποτελέσματος, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους εσάς που μού σταθήκατε, με υποδεχτήκατε, με αγκαλιάσατε, μου δώσατε αγάπη, μού δώσατε δύναμη, μού δώσατε ελπίδα. Χωρίς ξύλινο πολιτικό λόγο, μέσα από την καρδιά μου, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Ραντεβού στις κάλπες…»
Σχετικά θέματα
Ταυτότητες: Sold out τα ραντεβού- Κλεισμένα μέχρι και τον Δεκέμβριο στις αστυνομικές υπηρεσίες της Πάτρας
Δήμος Πατρέων: Το ραντεβού που ίσως «ξεκλειδώσει» τις εξελίξεις
Άνοιξαν οι κάλπες – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη σημερινή διαδικασία
280.114 Αχαιοί στις κάλπες-Το εκλογικό τους δικαίωμα αναμένεται να ασκήσουν οι εγγεγραμμένοι εκλογείς στην Αχαΐα σε 630 τμήματα
Κυριάκος Μητσοτάκης στο MEGA: «Τίποτα δεν έχει κριθει» – «Φρένο» σε όσους προεξοφλούν υπουργικές θέσεις
Στις κάλπες οι δάσκαλοι