Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Τρία χρόνια από τη μέρα που της άλλαξε τη ζωή–Η συγκλονιστική ανάρτηση

Δημοσιεύθηκε

στις

+

Σήμερα, έπειτα από 3 ολόκληρα χρόνια η Ιωάννα έχει δώσει τη δική της μάχη, από την οποία βγαίνει νικήτρια. Τρία χρόνια μετά, η Ιωάννα Παλιοσπύρου χαμογελά και στέκεται στα πόδια της, αποτελώντας πρότυπο για όλους μας, δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο πως οποιαδήποτε δυσκολία μπορεί αργά ή γρήγορα να ξεπεραστεί.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου βγαίνει νικήτρια από την περιπέτεια της δίνοντας μάχες και μετρώντας παράλληλα μονάχα νίκες.

Οι συγκλονιστικές αναρτήσεις

«3 χρόνια. Τα κατάφερες περίφημα. Σε αγαπώ». Με αυτά τα λόγια και με μια φωτογραφία της, η Ιωάννα Παλιοσπύρου θυμάται την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της.

Οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να την στείλουν το δικό τους μήνυμα. Αρκετοί μίλησαν για τη δύναμη που επέδειξε σε όσα δύσκολα είχε να αντιμετωπίσει και πώς μέσα σε όλο αυτό που ζούσε παρέμεινε ένας όμορφος άνθρωπος.

Ανάμεσα στα μηνύματα που δέχτηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου και εκείνο της Δώρας Τσαμπάζη. «Τρία χρόνια από την επίθεση που δέχτηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Τρία χρόνια που αυτό το κορίτσι μας δείχνει τι θα πει δύναμη, ζωή, θέληση, ενσυναίσθηση και δεν το βάζει κάτω. Όταν βρεθήκαμε από κοντά, δεν θα ξεχάσω που μου είπες «Αν χρειαζόταν να τα κάνω όλα ξανά από την αρχή, θα τα έκανα”. Για τέτοια δύναμη μιλάμε. Ιωάννα μας», ανέφερε η δημοσιογράφος.  

in.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement