Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Σαράντα μέρες χωρίς τον Θεόδωρο Προσκυνητόπουλο

Σήμερα (8:30 π.μ.) το μνημόσυνο στον Παλαιό Ι. Ν. Αγίου Ανδρέου Πατρών

Published

on

Σαράντα μέρες συμπληρώνονται από την μέρα που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών ο γνωστός επιχειρηματίας της Πάτρας, Θεόδωρος Προσκυνητόπουλος.

Σήμερα στις 8:30 το πρωί, από τον Παλαιό Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου θα τελεστεί σαρανταήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του και η οικογένειά του παρακαλεί όλους όσοι τιμούν τη μνήμη του όπως προσέλθουν και συμπροσευχηθούν μαζί τους για την ανάπαυση της ψυχής του.

Ο Θεόδωρος Προσκυνητόπουλος ήταν ένας άνθρωπος που άφησε τη σφραγίδα του στην εμπορική ταυτότητα της Πάτρας, συνεχίζοντας τα χνάρια του πατέρα του Αντώνη, ενώ ξεχώρισε για το ήθος, τις αρχές και τον αξιακό κώδικα πάνω στον οποίο χάραξε την διαδρομή του.

Ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην πατραϊκή κοινωνία. Ξεχώριζε Διατηρούσε επί σειρά ετών κατάστημα με είδη κλιματισμού, ψύξης και θέρμανσης στο κέντρο της αχαϊκής πρωτεύουσας, επί της οδού Ρήγα Φεραίου 135 κοντά στο ύψος της Βότση.

Τα επόμενα χρόνια η επιχείρηση έκανε ένα μεγάλο άλμα, ανοίγοντας έκθεση με είδη υγιεινής, πλακάκια και είδη ψύξης και θέρμανσης σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στη θέση Κατσάμπα, στο Μιντιλόγλι.

Με την σύζυγό του Πιπίνα Μελίστα δημιούργησαν μια όμορφη οικογένεια, απέκτησαν δύο γιους, τον Αντώνη και τον Κωνσταντίνο. Ευτύχησε να δει τα παιδιά του επαγγελματικά και κοινωνικά αποκατεστημένα και να γνωρίσει τέσσερα εγγόνια.

Ροή ειδήσεων

Advertisement