Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Εκλογές 2023: Ο Αλέξης Κούγιας «απείλησε» να φύγει από το πλατό μόλις άκουσε ότι θα εμφανιστεί ο Λάκης Λαζόπουλος

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο ρυθμό των εκλογών βρίσκονται από πολύ νωρίς το πρωί οι τηλεοπτικοί σταθμοί. Ο Νίκος Χατζηνικολάου, βρέθηκε στο τιμόνι της ενημέρωσης του Ant1 και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση έχοντας στο πλευρό του στο πλατό, δημοσιογράφους, καλλιτέχνες και πρόσωπα της πολιτικής.

Στο πλατό μάλιστα βρέθηκε και ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας προκειμένου να σχολιάσει την εκλογική διαδικασία.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, θέλησε να ενημερώσει τους τηλεθεατές για μια έκπληξη που τους επεφύλασσε μόλις έκλειναν οι κάλπες. Ποια ήταν αυτή η έκπληξη;

Η «παρέμβαση» του Λάκη Λαζόπουλου ντυμένος ως «γύφτος» από την εκπομπή του Αλ Τσαντίρι.

«Με ρωτούν οι τηλεθεατές να πω τι θα γίνει με τον Λάκη Λαζόπουλο απόψε. Ο Λάκης Λαζόπουλος έχει έτοιμο το εκλογικό του τσαντίρι ως γύφτος, ο κλασικός χαρακτήρας των παλαιών εκπομπών του. Αλλά είναι ο μόνος που τηρεί πιστά και κατά γράμμα το ότι μέχρι τις 19:00 και το exit poll, που κλείνουν οι κάλπες, δεν λέει λέξη. Λάκη, τίποτα; Ούτε κουβέντα μέχρι της 19:00; Σε περιμένουμε με πολλή χαρά και με πολλή αγάπη γιατί πραγματικά ο χαρακτήρας αυτός είναι ένας χαρακτήρας που που έλαμψε στην τηλεόραση τα προηγούμενα χρόνια», είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου, την ώρα που ο Λάκης Λαζόπουλος, από το δίπλα «παράθυρο» έκανε κινήσεις στη νοηματική.

Αυτό δεν άρεσε στον Αλέξη Κούγια ο οποίος ακούστηκε να σχολιάζει: «Εγώ θα έχω φύγει στις 7».
«Η ώρα που βγαίνει ο Λάκης Λαζόπουλος», πρόσθεσε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Υπενθυμίζεται πως οι δύο άνδρες στο παρελθόν έχουν βρεθεί αντιμέτωποι σε μια μεγάλη κόντρα, η οποία ξεκίνησε την περίοδο που ο Λάκης Λαζόπουλος σχολίαζε τον Αλέξη Κούγια και το διαζύγιο από την Εύη Βατίδου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement