Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Εκκλησιαστικά

Στον πανηγυρίζοντα Ι. Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ροϊτίκων Πατρών λειτούργησε ο Επίσκοπος Χρύσανθος

Δημοσιεύθηκε

στις

Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ροϊτίκων Πατρών λειτούργησε και προεξήρχε κηρύσσοντας και το Θείο λόγο ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος την Κυριακή 21 Μαΐου 2023 το πρωί.

Πολύς κόσμος βρέθηκε εκεί και παρακολούθησε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην ενορία του Αγ. Κωνσταντίνου και Αγίας Ελένης Ροϊτίκων.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα του κ. Χρυσάνθου για την νέα εβδομάδα που ξεκινά είναι το εξής:

Την Δευτέρα 22/5 το απόγευμα θα τελέσει τον εσπερινό, την Ιερά Παράκληση και Θείο κήρυγμα στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Πατρών και την Τρίτη 23/5 το βράδυ 9.00 μ.μ. – 12.30 μετά μεσονύκτιον, θα προεξάρχει στην Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Πατρών επί τη εορτή της Αποδόσεως του Πάσχα καθώς την Τετάρτη 24/5 τελειώνει η περίοδος που ψάλλουμε το Χριστός ανέστη.

Την Τετάρτη 24/5 στις 7 το απόγευμα ο κ. Χρύσανθος θα προεξάρχει στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αναλήψεως Πατρών ενώ την Πέμπτη 25/5/2023 το πρωί θα χοροστατήσει στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Αναλήψεως Μιντιλογλίου και το απόγευμα της ίδιας μέρας θα τελέσει τον Μεθέορτο Εσπερινό και θα είναι παρών στην Ιερά Λιτανεία της εικόνας στον Ιερό Ναό Αναλήψεως Πατρών.

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement