Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ευσταθία Γιαννιά: «Μια καινούργια μέρα ξημέρωσε»

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Μετά το εκλογικό αποτέλεσμα η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ., Αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ., Ευσταθία Γιαννιά δήλωσε «Μια καινούργια μέρα ξημέρωσε για την πατρίδα και τον τόπο μας. Οι Έλληνες πολίτες έδωσαν ισχυρή και «καθαρή» εντολή στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πάει τη χώρα μας μπροστά με σταθερότητα και ασφάλεια. Η νίκη αυτή αντικατοπτρίζει την επιθυμία για πρόοδο σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και της Αχαΐας μας.

Η διαδρομή όμως δεν έχει τελειώσει. Πλέον με το βλέμμα στις επαναληπτικές εκλογές της 25ης Ιουνίου, η Νέα Δημοκρατία έχει ισχυρή εντολή για αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπατριώτες μου, για την τεράστια στήριξη και την αγάπη με την οποία αγκάλιασαν την υποψηφιότητά μου και εκδήλωσαν την προτίμησή τους με τρόπο θερμό και ιδιαίτερα μαχητικό.

Θέλω να τους διαβεβαιώσω, ότι είμαι και θα είμαι εδώ και την επόμενη μέρα, όπως έκανα μέχρι σήμερα. Με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης που μου ανέθεσαν όλοι όσοι με τίμησαν με την ψήφο τους κι όχι μόνο.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους συνεργάτες μου που στάθηκαν με σθένος δίπλα μου, αλλά και την οικογένειά μου για την υποστήριξή της στο δύσκολο έργο που έχω αναλάβει.

Τέλος, συγχαίρω όλους τους συναδέλφους υποψήφιους βουλευτές για την εκλογή τους, αλλά και όλους τους συνυποψήφιους μου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας που με τον καθαρό και έντιμο αγώνα μας καταφέραμε όλοι μαζί μία ιστορική νίκη της παράταξής μας στην Αχαΐα».

Ροή ειδήσεων

Advertisement