Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΑΚΑΣ: Για μένα είναι το τέλος της αρχής

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Εξάλλου, σε μια δήλωση με έντονο το προσωπικό στοιχείο, ο υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας αναφέρει:

«Αναμφίβολα, το αποτέλεσμα των εκλογών ήταν εξαιρετικά αρνητικό για το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και μάς εξέπληξε δυσάρεστα.

Ωστόσο, σεβόμενοι απόλυτα την ετυμηγορία του ελληνικού λαού, είμαστε υποχρεωμένοι με μια βαθιά περισυλλογή και με μια γενναία διάθεση αυτοκριτικής να αναλύσουμε τα αίτια της βαριάς ήττας μας.

Σε ό,τι με αφορά, αισθάνομαι την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσω από βάθους καρδιάς όλους όσοι με τίμησαν με την ψήφο τους, αυτήν την πρώτη φορά που ήμουν υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας, με γνώμονα να προσφέρω στον τόπο μου, στους συμπολίτες μου, στη γενιά μου.

Εκ των προτέρων, γνώριζα ότι επρόκειτο για ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα, πλην όμως ένιωσα την ανάγκη να μπω σ’ αυτόν τον ωραίο αγώνα για να εκφράσω τις αγωνίες, τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες των συμπολιτών μου, πρωτίστως των νέων ανθρώπων.

Δεν τα κατάφερα, δεν πέτυχα το στόχο μου, αλλά δεν πτοούμαι. Για μένα αυτό δεν είναι το τέλος. Δεν είναι καν η αρχή του τέλους. Είναι το τέλος της αρχής.

Συγχαίρω προσωπικά τους συνυποψηφίους μου που εξελέγησαν βουλευτές Αχαϊας και τούς εύχομαι ολόψυχα να εκπροσωπήσουν επάξια τους πολίτες που τούς εμπιστεύτηκαν, κατ’ επέκταση την κοινωνία και το νομό μας.

Στην προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα για τη ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με αντικειμενικό σκοπό την επιστροφή του εκεί που τού αρμόζει να βρίσκεται, θα είμαι ενεργά παρών».

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement