Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Ο Παναιγιάλειος 3-2 την Εράνη Φιλιατρών, τέθηκε επικεφαλής του 5ου ομίλου

Δημοσιεύθηκε

στις

Πήγε στην… «κόλαση» και γύρισε ο Παναιγιάλειος και μάλιστα με τρόπαιο τη νίκη, καθώς επικράτησε 3-2 της Εράνης Φιλιατρών για την 3η αγωνιστική (5ος όμιλος) των μπαράζ ανόδου για τη Γ΄ Εθνική κατηγορία και με αυτό το τρίποντο τέθηκε επικεφαλής του βαθμολογικού πίνακα.

Δύο γκολ για τον Παναιγιάλειο πέτυχε ο Γκάτσης (30΄, 60) και ένα ο Αρβανίτης στο 6΄.

Για την Εράνη Φιλιατρών σκόραραν οι Πέππας (56΄), Κόλλιας (58΄).

Από την Αιγιώτικη ομάδα αποβλήθηκε ο Μ. Σπανός στο 63΄με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Θ. Ανδριόπουλος): Αθανασόπουλος, Βλάχος (88΄ Μαχαίρας), Οικονόμου, Μ. Σπανός, Κοτσόκολος, Χούσα, Α. Σπανός (64΄Κόρμπος), Λιάτος, Σκούτας (88΄Τσεκούρας), Γκάτσης, Αρβανίτης.

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ (Κ. Λυμπερόπουλος): Κουμπαρούλης, Μπινιώρης, Χρονόπουλος (50΄ Βασιλόπουλος), Μιχαλόπουλος, Μπάρκας, Πέππας, Κόλλιας, Τσόπελας (86΄Πλακάς), Γκότσης, Γεωργιόπουλος, Γκεβόρι.

Ο ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ 2-1 ΤΟ ΛΕΩΝΙΔΙΟ

Σημαντικό τρίποντο πέτυχε ο Παλληξουριακός επικρατώντας του Λεωνιδίου 2-1 για την 3η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Τα γκολ της ομάδας από την Κεφαλονιά πέτυχε ο Λεπενιώτης (22΄, 38΄), ενώ για τους φιλοξενούμενους μείωσε ο Σ. Γιαννούσης στο 55΄.

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΝΙΚΗΣΑΝ 2-0 ΤΟΝ ΑΜΥΚΛΙΑΚΟ

Ο Αθλητικός Όμιλος Λεβάντε πέρασε δύσκολα αλλά νικηφόρα από τη Λακωνία, καθώς κέρδισε 2-0 τον γηπεδούχο Αμυκλιακό για την 3η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Τα τέρματα της νικήτριας ομάδας σημείωσαν οι Κρεβατάς (74΄), Λαζαρίδης (90΄).

ΕΠΟΜΕΝΗ (4η) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Η επόμενη αγωνιστική (4η) θα διεξαχθεί στις 28/5 και είναι η εξής: Λεωνίδιο-Εράνη Φιλιατρών, ΠΑΟ Βάρδας-Παλληξουριακός, ΑΟ Λεβάντε-Παναιγιάλειος, Ρεπό: Αμυκλιακός.

Η βαθμολογία

(Σε 3 αγώνες)

5ος όμιλος

Παναιγιάλειος  4-2          6

Παλληξουριακός              3-1          6

ΠΑΟ Βάρδας      4-2          4

Λεβάντε              5-6          4

Εράνη Φιλ.          6-4          3

Αμυκλιακός        1-1          3

Λεωνίδιο             1-5          0

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement