Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Τη Παρασκευή η παιδική παράσταση «Ντίλης ο Μεγαλοπρεπής» στο Μηχανουργείο – Είσοδος ελεύθερη

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο πλαίσιο του προγράμματος των πολιτιστικών της εκδηλώσεων για το 2023 διοργανώνει και παρουσιάζει με ελεύθερη είσοδο για το κοινό την παιδική παράσταση «ΝΤΙΛΗΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ», τη Παρασκευή  26 Μαΐου 2023 και ώρα 19:00 στον Πολυχώρο Πολιτισμού Μηχανουργείο.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας,Νεκτάριος Φαρμάκης και ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού, Νίκος Κοροβέσης, προσκαλούν μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν αυτήν την ξεχωριστή εκπαιδευτική θεατρική παράσταση θέλοντας να δώσουν την ευκαιρία στα παιδιά  αλλά και σε όλον τον κόσμο να απολαύσει καλό θέατρο προσφέροντας  διασκέδαση  και ξενοιασιά.

 

Σύντομη περιγραφή του έργου:

Μπορεί άραγε ένας γάτος να θέλει το καλό μιας ποντικο-κοινωνίας; Τι παθαίνουν οι ποντικοί όταν εμπιστεύονται τους “σωτήρες” ? Πως μια κοινότητα, ένας λαός ή μια χώρα μπορεί να παραπλανηθεί και να οδηγηθεί στα όρια της ύπαρξής της? Ποιο είναι το τίμημα της ελευθερίας ? Ποια είναι η αξία της αυτοδιάθεσης και ποιοι οι όροι και οι προυποθέσεις της επίτευξής της?

Την απάντηση μας την δίνει ο Γιάννης Ταϊπλιάδης μέσα από το εξαιρετικό έργο του, που απευθύνεται σε μικρά αλλά και μεγάλα παιδιά! Οι μικροί μας φίλοι θα ξεκαρδιστούν με τις περιπέτειες των ποντικιών και θα γνωρίσουν μέσα από το έργο την αξία της ελευθερίας, της φιλίας, της συνεργασίας και οι μεγάλοι θα δουν με κωμικό τρόπο τις καταστάσεις που καθόρισαν το παρόν μας και ελπίζουμε όχι το μέλλον μας!

Παίζουν με σειρά εμφάνισης:

Βαγγέλης Παναγιωτόπουλος

Παναγιώτης Μιχαλόπουλος

Χριστίνα Παπανικόλα

Βασίλης Καλαντζής

Γεράσιμος Ντάβαρης

Αφροδίτη Πισσία

Σκηνοθεσία : Γεράσιμος Ντάβαρης

Σκηνογραφία-Κοστούμια: Μαρία Βασιλάκη

Κατασκευή Σκηνικού: Φώτης Στεργίου

Πρωτότυπη Μουσική-Σύνθεση: Γιώργος Αθανασακόπουλος

Φωτισμοί: Γεράσιμος Ντάβαρης

Τηλέφωνο κράτησης θέσεων: 6937492516


Ροή ειδήσεων

Advertisement