Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

ΑΣΕΠ: Στο 19,3% οι επιτυχόντες του μεγάλου διαγωνισμού – Πώς θα δείτε τα αποτελέσματα

Δημοσιεύθηκε

στις

«Online» βρίσκεται και πάλι η ιστοσελίδα του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ), η οποία αντιμετώπισε τεχνικά προβλήματα χθες, Τετάρτη 24/5, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του μεγάλου πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού.

Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των υποψηφίων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό, με τα στοιχεία να δείχνουν πως το ποσοστό των επιτυχόντων στον διαγωνισμό ανήλθε σε 19,3% σε σύνολο 77.073 υποψηφίων που προσήλθαν σε ένα τουλάχιστον μάθημα.

Σημειώνεται πως οι υποψήφιοι που συγκέντρωσαν την απαιτούμενη βαθμολογία βάσης, δηλαδή 55 μονάδες για κάθε μάθημα/δοκιμασία, εμφανίζονται ανά κατηγορία και κλάδο ή ειδικότητα στους Πίνακες Βαθμολογίας, σύμφωνα με τα δηλωθέντα στην αίτησή τους στοιχεία.

Παράλληλα, οι υποψήφιοι που δεν συγκέντρωσαν την απαιτούμενη βαθμολογία βάσης, εμφανίζονται με τον Αριθμό Μητρώου Υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής τους.

Πώς θα δείτε τα αποτελέσματα

Όλοι οι υποψήφιοι μπορούν να ενημερωθούν για τη βαθμολογία τους, μέσω της ιστοσελίδας του ΑΣΕΠ, αφού προηγουμένως εισέλθουν στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του με τα στοιχεία σύνδεσής τους, ακολουθώντας τη διαδρομή: www.asep.gr > Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες > Αποτελέσματα > Γραπτά-Βαθμολογίες.

Για τη διευκόλυνση τους, οι υποψήφιοι μπορούν να δουν εδώ:

  • τον οδηγό εύρεσης Αριθμού Μητρώου Υποψηφίου:

Ο οδηγός

  • και το εγχειρίδιο εύρεσης βαθμολογίας με αναλυτικές οδηγίες χρήσης:

Το εγχειρίδιο

Ροή ειδήσεων

Advertisement