Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

“Εφυγε” στα 59 η Θεώνη Γαλιατσάτου

Δημοσιεύθηκε

στις

Σαν κεραυνός εν αίθρια έπεσε στην κοινωνία του Πύργου η είδηση του ξαφνικού φευγιού της Θεωνης Γαλιατσάτου, μόλις στα 59 της χρόνια.

Η άτυχη γυναίκα, έδινε για πολύ καιρό τη δίκη της μάχη με το θεριό και δυστυχώς, νικήθηκε σήμερα, μετά από πολυήμερη νοσηλεία στο νοσοκομείο, σκορπίζοντας στο πένθος τους οικείους της και τα αγαπημένη της πρόσωπα.

Η Θεώνη Γαλιατσάτου, ήταν παντρεμένη με τον πρώην εκδότη της εφημερίδας «Πρωινή» Θωμά Ρήγα και είχαν αποκτήσει μια κόρη την Άλκηστη.

Η Θεώνη, ένας ευγενής, χαρισματικός άνθρωπος, μητέρα ενός κοριτσιού, ήταν ένας άνθρωπος των Μέσων Ενημέρωσης, που διακρινόταν για την εξαιρετική δουλειά και το ταλέντο της, πάντα ωστόσο πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αποτελούσε επί πολλά χρόνια την ψυχή του τεχνικού τμήματος της εφημερίδας «Πρωινή» και είχε κερδίσει τον θαυμασμό και την εκτίμηση όλων των συναδέλφων της, στέκομενη πάντα στο πλευρό του συζύγου της, δίνοντας λύσεις και εξετάζοντας κάθε θέμα με υπομονή και με υποδειγματική εργατικότητα.

Δυστυχώς, η «κακιά μοίρα» της χτύπησε σε μια πολύ καλή και παραγωγική περίοδο της ζωής της και έκτοτε τα τελευταία χρόνια έδινε μια αξιοθαύμαστη αξιοπρέπεια και με δύναμη ψυχής την άνισης μάχη της για να επιβιώσει… Ωστόσο, μια νέα επιδείνωση της υγείας της την έφερε και πάλι στο νοσοκομείο του Πύργου, όπου εκεί το απόγευμα της Τρίτης άφησε την τελευταία της πνοή.


Ροή ειδήσεων

Advertisement