Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Κώστας Σβόλης: «Όταν πρεσβεύεις το άφθαρτο, το έντιμο, το καινούργιο»

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο γνωστός καρδιολόγος της Πάτρας Κώστας Σβόλης στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς την πατραϊκή κοινωνία αναφορικά με την απόφασή του να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο της Πάτρας στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που θέλει να προσφέρει στην πόλη του, με όραμα για την Πάτρα και έχοντας στο πλευρό του ανθρώπους της τοπικής κοινωνίας ετοιμάζεται για την μάχη του Οκτωβρίου.

Σε δήλωσή του ο κ. Σβόλης δίνει το στίγμα του προς την τοπική κοινωνία αναφέροντας τα εξής: “Όταν πρεσβεύεις το άφθαρτο, το έντιμο, το καινούργιο, το ηθικό, με πρόσωπο πεντακάθαρο. Όταν είσαι επικεφαλής δημοτικής παράταξης, με αδιάλειπτη παρουσία στις υποχρεώσεις σου, με πολιτική σκέψη και λόγο, με προτάσεις και όραμα.

Όταν είσαι αυτοδημιούργητος, έχοντας σπουδάσει στην πόλη σου και ασκείς το ιατρικό λειτούργημα απολαμβάνοντας της εμπιστοσύνης των ασθενών σου αλλά και των συναδέλφων σου που σε έχουν τιμήσει με τη θέση του Αντιπροέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών.

Όταν έχεις σαφή ιδεολογικό προσανατολισμό χωρίς, όμως, κομματικές παρωπίδες.

Όταν χαίρεις της εκτίμησης και του σεβασμού των πολιτικών σου αντιπάλων.

Όταν δημιουργείς με ευκολία ψηφοδέλτιο με μεγάλο αριθμό υποψηφίων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Όταν έχεις ζητήσει την αποδοχή και το χρίσμα από την ίδια την κοινωνία που απλόχερα σου δίνουν οι ίδιοι οι πολίτες.

Όταν κερδίζεις, εκτός της εκτίμησης, την ψήφο πολιτών που ανήκουν σε άλλους ιδεολογικούς χώρους.

Όταν, σε πρόσφατη δημόσια εκδήλωση της παράταξής σου που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, σε έχουν στηρίξει όλοι όσοι εκφράζουν τον πολιτικό σου χώρο.

Τότε δικαιούσαι να είσαι υπερήφανος και να αισθάνεσαι μεγάλη τιμή που οδηγείς την παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023, με στόχο όχι την προσωπική σου καταξίωση αλλά την πολυπόθητη αλλαγή στον Δήμο Πατρέων.

Με όπλα την ενότητα και τη συσπείρωση, και με διάθεση προσφοράς, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας μέχρι τον Οκτώβριο του 2023 και θα αφιερώσουμε την επιτυχία μας σε όλους τους συμπολίτες μας».


Ροή ειδήσεων

Advertisement