Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Νέο κατάστημα με καλλυντικά στην Πάτρα

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένα καινούργιο κατάστημα έρχεται να προσθέσει νέες εμπειρίες στους κατοίκους της Πάτρας και της Αχαΐας, στον χώρο των χειροποίητων σαπουνιών και καλλυντικών, της αρωματοθεραπείας και της ευεξίας.

Πρόκειται για ένα κομψό κατάστημα με την επωνυμία «Rania K.» που άνοιξε τις πόρτες του στην Καραϊσκάκη 105, στο Κέντρο της Πάτρας.

Τα χειροποίητα σαπούνια και καλλυντικά «Rania K.» είναι ένα πείραμα της συμπολίτισσάς μας Ράνιας Καραΐσκου που αποφάσισε να δημιουργήσει την πιο ποιοτική σειρά χειροποίητων σαπουνιών και καλλυντικών, που μπορεί να υπάρξει, χρησιμοποιώντας τις πιο πολύτιμες φυσικές πρώτες ύλες και αιθέρια έλαια.

Το πείραμα πέτυχε και τα χειροποίητα σαπούνια και καλλυντικά «Rania K.» αποτελούν πλέον, για έναν κύκλο ειδικών, μια από τις κορυφαίες ποιοτικά σειρές που διατίθεται μέχρι σήμερα στην Ελλάδα από το e-shop της εταιρίας (Raniak.gr) και από  επιλεγμένα καταστήματα σε όλη τη χώρα.

Τώρα οι φανατικοί οπαδοί των προϊόντων «Rania K.» θα μπορούν να τα βρίσκουν και στην πόλη τους, στον καθημερινό τους περίπατο κάνοντας με άνεση τις επιλογές τους, μαζί με μια επιλεγμένη γκάμα προϊόντων αρωματοθεραπείας, ευεξίας και  ποιότητας ζωής, για άντρες και γυναίκες, όπως: Χειροποίητα φυσικά σαπούνια και καλλυντικά, προϊόντα προσωπικής υγιεινής και περιποίησης, κρέμες προσώπου σώματος, άλατα, σετ

Γιατί η καθημερινή ευεξία δεν κοστίζει, ενώ προσθέτει αξία και ποιότητα στη ζωή μας.

Υπεύθυνος του καταστήματος και ιδιοκτήτης είναι ο γιος της Ράνιας Καραΐσκου, Ηλίας Παπαγεωργόπουλος, που απασχόλησε τον τύπο της πόλης αλλά και όλης της Ελλάδας, πριν τρία χρόνια, όταν ως διασώστης  αναδείχτηκε ήρωας σώζοντας έναν συνάνθρωπό μας στην Κεφαλονιά, παλεύοντας 6 ώρες με τα κύματα.

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement