Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Οι εκλογές τελείωσαν, οι εκλογές αρχίζουν

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι εκλογές τελείωσαν, οι εκλογές αρχίζουν… Αυτό είναι σε γενικές γραμμές το «σύνθημα» στη Νέα Δημοκρατία, με τους υπεύθυνους του κόμματος – και πρώτο τον Κυριάκο Μητσοτάκη – να κατανοούν απόλυτα τον κίνδυνο του «εφησυχασμού».

Στην οργανωτική σύσκεψη που έγινε χθες στην Πειραιώς, δόθηκαν οι κατάλληλες οδηγίες σε υποψηφίους και κομματικά στελέχη. Μπορεί στις εκλογές της 25ης Ιουνίου να μην υπάρχει το «κυνήγι του σταυρού», υπάρχει όμως το «κυνήγι της οριστικής νίκης και της αυτοδυναμίας της ΝΔ». Άλλωστε χωρίς νίκη και αυτοδυναμία, δεν υπάρχουν και… «σταυροί» (δηλαδή κινδυνεύουν να χαθούν πολλές έδρες).

Εξάλλου, ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, φρόντισε να στείλει ευθύ μήνυμα. «Αν νομίζουν κάποια στελέχη μας ότι έβγαλαν την υποχρέωση απέναντι στον εαυτό τους εκλεγόμενοι πολύ καλά με σταυρό και τώρα μπορούν να κάτσουν να απολαύσουν την εκλογική τους νίκη και να μην συνταχθούν με το συλλογικό αγώνα, θα τους περιμένει μια πολύ μεγάλη απογοήτευση μετά τις εκλογές, εφόσον μας εμπιστευτούν οι Έλληνες πολίτες» ανέφερε στη συνέντευξή του στον Αντώνη Σρόιτερ,προσθέτοντας ότι θα υπάρχει αξιολόγηση της προεκλογικής δράσης όλων.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement