Connect with us

Αθλητισμός

Παναιγιάλειος: Έγινε το μεγάλο φαβορί

Published

on

Ο Παναιγιάλειος μετρά δύο νίκες στα μπαράζ ανόδου, έχει κάνει και το καθιερωμένο ρεπό

Μπορεί στον Παναιγιάλειο να μην το… παραδέχονται και να κρατούν την μπάλα… χαμηλά, αλλά μετά τη νίκη επί της Εράνης Φιλιατρών (3-2) η «Μαύρη Θύελλα» έγινε το μεγάλο φαβορί για την άνοδο, που οδηγεί στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Κι αυτό γιατί έχει κάνει το ρεπό της τη δεύτερη αγωνιστική, έχει σημειώσει δύο απανωτές νίκες, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους συνδιεκδικητές που είτε έκαναν προχθές το καθιερωμένο ρεπό τους (σ.σ. ΠΑΟ Βάρδας), είτε αναμένεται να το κάνουν τις επόμενες αγωνιστικές (σ.σ. Εράνη Φιλιατρών), οπότε η υπόθεση άνοδος περνά μόνο από τον Παναιγιάλειο.

Την προσεχή Κυριακή η αιγιώτικη ομάδα έχει μπροστά της το εκτός έδρας παιχνίδι στη Ζάκυνθο με τον Αθλητικό Όμιλο Λεβάντε και στόχος της είναι να καταφέρει να πάρει και εκεί τη νίκη, έτσι ώστε να «καθαρίσει» νωρίς, καθώς έπειτα εντός έδρας έχει τόσο τον Αμυκλιακό, όσο και τον Παλληξουριακό, ενώ στο φινάλε του μίνι αυτού πρωταθλήματος φιλοξενείται στη Βάρδα από τον τοπικό Παμβουπρασιακό.

ΔΕΝ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Φυσικά ενόψει της αναμέτρησης που έρχεται, δεν λείπουν και τα προβλήματα, καθώς ο Μιχάλης Σπανός «κοκκινίστηκε» και θα απουσιάσει για μια αγωνιστική, ενώ τραυματίας εξακολουθεί να είναι ο Τάκης Παπαδόπουλος. ?Ωστόσο, ο προπονητής Θόδωρος Ανδριόπουλος, γνωρίζοντας τις απουσίες, θα προσπαθήσει να βρει τις λύσεις εκ των έσω, έτσι ώστε να πάει στο νησί του Ιονίου πιο δυνατός και να διεκδικήσει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, που τόσο επιθυμεί ο Παναιγιάλειος.

Π. ΛΙΑΤΟΣ: «ΔΕΙΞΑΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ»

Ωστόσο, μιλώντας στη «Γ» ο Παύλος Λιάτος, που ήταν ένας εκ των κορυφαίων του προχθεσινού παιχνιδιού με την Εράνη Φιλιατρών, είπε: «Μετά τη νίκη που πετύχαμε επί της αντιπάλου μας, έχουμε το μαξιλαράκι των έξι πόντων, που τόσο αναζητούσαμε, έχουμε κάνει το ρεπό μας και συνεχίζουμε. Απέναντι στην πολύ καλή Εράνη είχαμε αδράνεια και αυτό φάνηκε στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, όμως τα γρήγορα γκολ μας έδωσαν κυριαρχία και ψυχολογία».

Και πρόσθεσε: «Είδαμε στο δεύτερο ημίχρονο έναν αντίπαλο να δείχνει αποφασιστικότητα όμως παρά την ισοφάριση που είχαμε και στη συνέχεια την ατυχία με την κόκκινη κάρτα δεν πτοηθήκαμε, δείξαμε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας παίρνοντας τη νίκη, που τόσο θέλαμε».

Και κατέληξε: «Πλέον έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι όπως είναι αυτό με τον Λεβάντε, όπου θα ψάξουμε και εκεί να πάρουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς».

Ερωτώμενος να σχολιάσει τη δική του απόδοση, ανέφερε: «Πιστεύω ότι πήγα καλά, σε αυτό με βοήθησαν όλοι οι συμπαίκτες μου, είχα την ευκαιρία να σκοράρω για να προσφέρω κι εγώ από τη μεριά μου γκολ στην ομάδα μου, αλλά δεν τα κατάφερα. Όλοι λειτουργήσαμε πολύ καλά ως οφείλαμε σας σύνολο, καθώς ο Παναιγιάλειος είναι οικογένεια, θα συνεχίσουμε όλοι μαζί για να επιτύχουμε τον στόχο μας».

Ο ΛΙΑΡΟΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ

Ο Σπύρος Λιάρος του συνδέσμου Λακωνίας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Παναιγιάλειου με τον Αθλητικό Όμιλο Λεβάντε στο γήπεδο «Αγ. Κήρυκας» στη Ζάκυνθο, που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή (15:45) για την 4η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου (5ος όμιλος) για τη Γ΄ Εθνική κατηγορία. Βοηθούς θα έχει τους Παναγιώτη Σόβολο και Ηλία Μπεκιάρη, αμφότεροι του ιδίου συνδέσμου.

Τα άλλα παιχνίδια της ίδιας αγωνιστικής ημέρας, θα τα διευθύνουν οι εξής διαιτητές: (17:00): Λεωνίδιο-Εράνη Φιλ.: Τριανταφύλλου (Αργολίδας), ΠΑΟ Βάρδας-Παλληξουριακός: Ρέκκας (Μεσσηνίας).

 *Από την έντυπη έκδοση της “Γ”.

Ροή ειδήσεων

Advertisement