Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Στην «αφετηρία» 3.006 μαθητές-Αντίστροφη μέτρηση για τις πανελλαδικές εξετάσεις- Πυρετώδεις οι προετοιμασίες και στην Αχαΐα

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνεχείς συσκέψεις για τον προγραμματισμό και της τελευταίας λεπτομέρειας, για την απρόσκοπτη διεξαγωγή των πανελλαδικών εξετάσεων πραγματοποιούνται στα γραφεία της Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, αλλά και στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης.

Οι πανελλαδικές ξεκινούν την 1η Ιουνίου για τους μαθητές των ΕΠΑΛ και στις 2 Ιουνίου για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων.

Στην Αχαΐα θα πάρουν μέρος στις εξετάσεις, 3.006 μαθητές (2.414 από τα ΓΕΛ και 592 από τα ΕΠΑΛ), σε 34 εξεταστικά κέντρα για τα ΓΕΛ και τέσσερα εξεταστικά κέντρα για τα ΕΠΑ, ενώ θα λειτουργήσουν και δύο ειδικά εξεταστικά κέντρα για τα ΓΕΛ και ένα για τα ΕΠΑΛ.

«Είμαστε καθόλα έτοιμοι για τη διεξαγωγή των πανελλαδικών εξετάσεων. Ήδη δόθηκαν όλες οι οδηγίες ενώ θα γίνει και μία συνάντηση για την ενημέρωση των επιτηρητών. Θα τους σταλεί και έντυπο υλικό. Οι πανελλήνιες είναι θεσμός και θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να παραμείνει αξιόπιστος και έγκυρος», δήλωσε η Διευθύντρια Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Αχαΐας, Ευγενία Πιερρή.

Ροή ειδήσεων

Advertisement