Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Ανδρέας Βούλγαρης: Από την πυγμαχία της Παναχαϊκής στην υποκριτική-Κερδίζει τις εντυπώσεις στη «Γη της Ελιάς»

Δημοσιεύθηκε

στις

Σύμφωνα με τους ειδικούς η πυγμαχία, κοινώς μποξ, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αγωνίσματα, που στηρίζεται στην ικανότητα των αντιπάλων να αντικρούσουν μόνο με τις γροθιές τους ο ένας τον άλλο και να καταφέρουν, με εύστοχα και γερά κτυπήματα, να βγάλουν εκτός μάχης ο καθένας τον αντίπαλό του.

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Παράλληλα στόχος είναι η σωστή διαπαιδαγώγηση, του αθλητή σε ένα τόσο όμορφο ολυμπιακό άθλημα όπως είναι το συγκεκριμένο.

Θα πείτε γιατί σας τα αναφέρουμε όλα τα παραπάνω. Μα φυσικά για τον εξής έναν λόγο. Ο Πατρινός ηθοποιός Ανδρέας Βούλγαρης, που τώρα πρωταγωνιστεί στη σειρά του Mega «Γη της Ελιάς» του Ανδρέα Γεωργίου -υποδυόμενος τον Χάρη- υπήρξε αθλητής Πυγμαχίας στην Παναχαϊκή ΓΕ έχοντας προπονητή τον Νίκο Πλέα.

Φορώντας τα γάντια κι εκπροσωπώντας το κοκκινόμαυρο σωματείο, είχε πολλές επιτυχίες, καθώς σε ηλικία 13 ετών (γεννημένος το 1984) το 2000 στέφτηκε Πρωταθλητής στους παίδες στην κατηγορία των 81 κιλών.

Δύο χρόνια αργότερα (το 2002 σε ηλικία 15 ετών), κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους έφηβους και στην κατηγορία των 91 κιλών.

Οι επιτυχίες του τότε αθλητή δεν σταμάτησαν, αλλά συνεχίστηκαν και μάλιστα με επιτυχία, καθώς το 2007 (20 χρονών τότε), αναδείχτηκε Πρωταθλητής Β΄ επίσης στην κατηγορία των 91 κιλών.

Στη συνέχεια όμως άφησε το ρινγκ, ασχολήθηκε με την υποκριτική κι από το 2012 και μετά, έχει πάρει μέρος σε αρκετά μιούζικαλ, αφού πρώτα ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης Βογιαντζή -Τράγκα.

Στην μεγάλη οθόνη έκανε την εμφάνισή του το 2015, όταν εμφανίστηκε στα επεισόδια «Σιωπή» και «Θηρίο» της σειράς θρίλερ του Alpha «10η εντολή», σε σκηνοθεσία Πάνου Κοκκινόπουλου, αλλά και στην κωμική σειρά του Mega «Εθνική Ελλάδος» σε σκηνοθεσία Αντώνη Αγγελόπουλου.

Το 2017 ερμήνευσε το ρόλο του Λούη, στη κωμική σειρά του Star «Ο άντρας των ονείρων μου! (2017)», σε σκηνοθεσία Ρέινα Εσκενάζυ και Κώστα Κιμούλη.

*Στη φωτογραφία ο Ανδρέας Βούλγαρης με τον τότε προπονητή του στην Παναχαϊκή Νίκο Πλέα.

 

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement