Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

«Χτίσιμο» στη μάχη τίτλου των Γαλατά και Φενέρ

Δημοσιεύθηκε

στις

Η προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Τουρκίας και το Game 5 ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Περιστέρι, ξεχωρίζουν στο αποψινό κουπόνι.

  1. Ανκαραγκουτσού – Γαλατάσαραϊ (20:00)

Η Γαλατά είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος (στο +5 από τη Φενέρ), θα μπει με στόχο τη νίκη από το ξεκίνημα. Δεν έχει εξασφαλιστεί σε σχέση με την παραμονή η γηπεδούχος, αναμένεται να προβάλει αντίσταση, παρ’ ότι «άδειασε» από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο. Σε συνδυαστικό ποντάρισμα θα πάμε, με τη βοήθεια του φορμαρισμένο Ικάρντι, στο να σκοράρει και να επιβεβαιωθούν Χ2 και Over 1,5, σε συνολική απόδοση 2.35.

Μάθε γιατί η bwin είναι μία από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες!

  1. Φενέρμπαχτσε – Αντάλιασπορ (20:00)

Κάνει την απέλπιδα προσπάθεια για τον τίτλο η Φενέρ, «τρέχει» αήττητο 8 αγωνιστικών (επίδοση 6-2-0), ωστόσο δεν εξαρτάται μόνο από τα δικά της αποτελέσματα, πέρα από νίκη θέλει και απώλεια της Γαλατάσαραϊ, την οποία αντιμετωπίζει την τελευταία αγωνιστική. Χωρίς διάθεση να κάνει τη «ζημιά» η Αντάλιασπορ στην Πόλη, πάμε σε «χτίσιμο», με άσο & Over 2,5 & Over 4,5 κόρνερ Φενέρ, για το 2.50.

  1. Ράντερς – Άαρχους (20:00)

Γειτονικό ντέρμπι, για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος Δανίας. Η Ράντερς προέρχεται από 4 διαδοχικές ήττες και είναι αδιάφορη βαθμολογικά, δεν προλαβαίνει την ευρωπαϊκή ζώνη. Η Άαρχους βρίσκεται σε αυτή και σε περίπτωση νίκης «φτάνει» την 3η Βίμποργκ, η οποία ηττήθηκε χτες. Είναι σε καλή κατάσταση, στο προηγούμενο κοίταξε στα μάτια την Κοπεγχάγη. Ποντάρουμε στο 2.02 του διπλού.

  1. Κάλιαρι – Πάρμα (21:30)

Πρώτο ματς για τα ημιτελικά των πλέι οφ ανόδου της Β’ Ιταλίας. Η Κάλιαρι προέρχεται από 5 διαδοχικές νίκες, στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε τη Βενέτσια, επικρατώντας 2-1. Η Πάρμα έχει να αγωνιστεί από τις 19 Μαΐου, καθώς τερμάτισε πιο ψηλά στο πρωτάθλημα, είναι σε εξίσου καλή φόρμα. Τα κενά στην άμυνα υπάρχουν εκατέρωθεν, το Over 2,5 διπλασιάζει (2.00) και μπαίνει στο παιχνίδι μας.

Περισσότερες ειδήσεις για στοίχημα, προγνωστικά και αναλύσεις αγώνων στο Foxbet.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement