Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

14 Ιουνίου η ομιλία Μητσοτάκη σε ανοιχτή συγκέντρωση στην Πάτρα

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Τετάρτη 14 Ιουνίου αναμένεται να επισκεφθεί την Αχαϊα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στην Πάτρα, σε χώρο που θα προσδιοριστεί.

Ο κ. Μητσοτάκης, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται επίσης να επισκεφθεί την Αιγιάλεια και τα Καλάβρυτα, πριν φτάσει στην Πάτρα,

Στις 19 Ιουνίου θα γίνει η εκδήλωση γυναικών με ομιλήτρια την πρώην υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, ενώ την Παρασκευή 22 Ιουνίου, προγραμματίζεται άλλη συγκέντρωση με ομιλητή τον πρώην υφυπουργό Νίκο Χαρδαλιά και ενδεχομένως τον Πατρινό γραμματέα της Π.Ε., Παύλο Μαρινάκη.

-Εξάλλου την Παρασκευή 2 Ιουνίου, θα οριστικοποιηθεί το αναλυτικό πρόγραμμα των επισκέψεων στην Αχαΐα του πρώην Υπουργού και βουλευτή κ. Μιχάλη Χρυσοχοίδη, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Τετάρτη 7 Ιουνίου.

ΑΔΙΑΚΟΠΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΔΕΕΠ ΑΧΑΪΑΣ

Mε ενθουσιασμό και πίστη για το νικηφόρο αποτέλεσμα,  συνεχίζεται με αδιάκοπο ρυθμό, το οδοιπορικό της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας σε ολόκληρο το νομό.

Κλιμάκιο στελεχών,  με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Οργάνωσης Αντώνη Κουνάβη, επισκέφτηκαν τις συνοικίες Πυροσβεστίου, Γούβας και Νέου Δρόμου, όπου συνομίλησαν με τους πολίτες και διένειμαν το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την περίοδο διακυβέρνσης 2023-2027.

Χθες το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η περιοδεία σε καταστήματα της οδού Ακρωτηρίου στο Ψαροφάι, ενώ το απόγευμα το κλιμάκιο θα επισκεφτεί τα δημοτικά διαμερίσματα Σελλά, Αργυρά και Πιτίτσα.

Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αντώνης Κουνάβης, στις ομιλίες του υπογράμμισε:
“Oι πολίτες της Αχαΐας, με τη ψήφο τους την προπερασμένη Κυριακή, γύρισαν την πλάτη στο διχασμό και την τοξικόττηα. Ηττήθηκε ο διχασμός και κέρδισε η ενότητα, ηττήθηκε ο λαϊκισμός και κέρδισε ο συγκροτημένος πολιτικός λόγος που η Νέα Δημοκρατία εξέφρασε σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Παράλληλα, υπογράμμισε, ότι πολλοί ίσως να αιφνιδιάστηκαν από το εκλογικό αποτέλεσμα στην Αχαΐα, αυτό όμως ήταν αποτέλεσμα της πολιτικής της διακυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και της μεγάλης προσπάθειας που κατέβαλε στο νομό, ολόκληρο το στελεχιακό δυναμικό.

Σύσκεψη με βουλευτές και υποψηφίους των τελ. εκλογών

Ευρεία σύσκεψη, όπου θα καθοριστεί το χρονοδιάγραμμα των καθημερινών δράσεων – παρεμβάσεων – εκδηλώσεων της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα, από την επόμενη Τρίτη 6 Ιουνίου και μέχρι τις εκλογές, θα πραγματοποιηθεί την  Τετάρτη 31 Μαϊου στις 12:30 το μεσημέρι, στα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. στην Πάτρα.

Προσκεκλημένοι είναι οι βουλευτές και οι υποψήφιοι βουλευτές των πρόσφατων εκλογών.

  • Τα τέσσερα κλιμάκια που θα δημιουργηθούν, θα ξεκινήσουν ένα νέο οδοιπορικό σε ολόκληρη την Αχαΐα, με εκδηλώσεις διαλόγου, συναντήσεις, επισκέψεις, συνομιλώντας με τους πολίτες μέχρι και στο πιο απομακρυσμένο οικισμό του νομού.

Την  Πέμπτη, 1η Ιουνίου, συνεδριάζει η ΔΕΕΠ Αχαΐας με τη συμμετοχή των μελών και των τομεαρχών. Η συνεδρίαση, όπως έγινε και στις πρόσφατες εκλογές, θα είναι διαρκής και θα επαναλαμβάνεται καθημερινά μέχρι την παραμονή των εκλογών.

Τέλος, το βράδυ της Πέμπτης (8:00 μμ), στον ημιόροφο του εκλογικού κέντρου Πάτρας, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη μετεκλογική συνάντηση εθελοντών από το Κεντρικό Διαμέρισμα Πάτρας και από τις Ειδικές Κομματικές Οργανώσεις.

Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement