Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Κορυφώνεται η αγωνία για δίχρονο κοριτσάκι- Έρευνες και από την ΕΜΑΚ Πάτρας στην Ηλεία

Δημοσιεύθηκε

στις

Κορυφώνεται η αγωνία για την εξαφάνιση του δίχρονου κοριτσιού στον Πύργο, καθώς οι έρευνες των αρχών μέχρι αργά το βράδυ απέβησαν άκαρπες.

Αστυνομικοί και πυροσβέστες ερεύνησαν σε μια μεγάλη ακτίνα στην δυτική πλευρά του Πύργου, από την περιοχή του στρατοπέδου της ΣΕΤΤΗΛ μέχρι και την «Φιλοθέη» στην είσοδο της πόλης, χωρίς ωστόσο έως αργά το βράδυ  να εντοπίσουν το ανήλικο παιδί ή κάποιο στοιχείο που να τους οδηγήσει στα ίχνη του.

Οι αρχές θα παραμείνουν σε επιφυλακή και οι έρευνες θα συνεχιστούν σήμερα  νωρίς το πρωί.

Στις έρευνες, εκτός από τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και τους πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου, συμμετείχε και ειδική ομάδα έρευνας και διάσωσης από την 6η Ε.Μ.Α.Κ. της Πάτρας, με την συνδρομή του εκπαιδευμένου σκύλου «Τζόρνταν» ενώ σήμερα Τρίτη έχουν μεταβεί από νωρίς το πρωί πέντε άτομα με διασωστική λέμβο και την ομάδα ορμητικών νερών της 6ης ΕΜΑΚ για να συνδράμουν στις έρευνες.

Στο σημείο των ερευνών βρέθηκε και ομάδα δυτών της ίδιας υπηρεσίας, χωρίς να κάνει κατάδυση στο νερό, αλλά και βάρκα που τελικά δεν χρησιμοποιήθηκε. Όμως, σήμερα το πρωί αναμένεται να πραγματοποιηθεί επιχείρηση στο νερό για τον εντοπισμό του μικρού κοριτσιού.

 

Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement