Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023
Connect with us

Ελλάδα

Πέθανε 28χρονος από τη Λάρισα μετά από απίστευτη ταλαιπωρία από νοσοκομείο… σε νοσοκομείο

Δημοσιεύθηκε

στις

Mια τραγική είδηση για τον θάνατο ενός 28χρονου, από τη Φαλάνη της Λάρισας ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Ο νεαρός άντρας ταλαιπωρήθηκε πολύ από νοσοκομείο σε νοσοκομείο πριν τελικά καταλήξει.

Όπως ανέφερε στο Open και την εκπομπή Ανοιχτή Επικοινωνία ο δημοσιογράφος Γιάννης Παιδής, ο 28χρονος το βράδυ της Κυριακής, ένιωσε ενοχλήσεις και αδιαθεσία. Κλήθηκε ασθενοφόρο και τον μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου οι γιατροί έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να τον κρατήσουν στη ζωή. Το περιστατικό ήταν ιδιαίτερα βαρύ και εκτίμησαν πως θα πρέπει να μεταφερθεί είτε στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας είτε στο Νοσοκομείο των Τρικάλων καθώς είναι τα μόνα νοσοκομεία στη Θεσσαλία που διαθέτουν στεφανιογράφο, ένα μηχάνημα που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση που χρειαζόταν να μπει κάποιο stent στον ασθενή.

Η έλλειψη στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας σε συνδυασμό πως δεν έγινε δεκτός στο Πανεπιστημιακό και χρειάστηκε να φύγει στα Τρίκαλα φαίνεται πως ήταν οι βασικοί παράγοντες που οδήγησαν στην τραγωδία.

Αναγκαστικά, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο 60 χιλιόμετρα μακριά. Εκεί οι γιατροί στα Τρίκαλα έδωσαν μάχη για να τον κρατήσου στη ζωή αλλά δεν τα κατάφεραν.

Μάλιστα, λόγω του ότι υπάρχει έλλειψη μονάδας για την νεκροψία – νεκροτομή, η σορός του θα μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη.

Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement