Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αθηνά Τραχήλη: “Εντολή αυτοδυναμίας στις κάλπες της 25ης Ιουνίου”

Δημοσιεύθηκε

στις

«Οι εκλογές της 21ης Μαΐου κατέδειξαν ότι οι Ελληνίδες και οι Έλληνες επιθυμούν τη σταθερότητα και τη βεβαιότητα για το αύριο, απορρίπτοντας τυχοδιωκτικές επιλογές και τοξικές αντιλήψεις. Αυτό ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα της θριαμβευτικής υπερψήφισης του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας.

Για να γίνει, όμως, πράξη ο στόχος της νέας διακυβέρνησης απαιτείται η λαϊκή εντολή να ανανεωθεί και στις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Και για τούτο, όλοι μας, βουλευτές και στελέχη, ως απλοί στρατιώτες της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης, οφείλουμε να επικοινωνήσουμε παντού την αδήριτη ανάγκη αυτοδυναμίας της Νέας Δημοκρατίας. Μόνον έτσι θα αποτραπεί κάθε πιθανότητα πολιτικής αστάθειας και θα διασφαλίσουμε ότι η χώρα θα συνεχίσει να βαδίζει στον δρόμο της ανάπτυξης, της ευημερίας και της ασφάλειας».
Τα παραπάνω δήλωσε η υποψήφια βουλευτής Αχαϊας της Ν.Δ. Αθηνά Τραχήλη, μετά την διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη νέων εκλογών στις 25 Ιουνίου.
Η κυρία Τραχήλη στην δήλωση της, υπογραμμίζει ότι «η χώρα βρίσκεται σε μια κρίσιμη πολιτική καμπή. Σε ένα ρευστό διεθνές περιβάλλον και με σοβαρές εξωτερικές προκλήσεις, συμπεριλαμβανομένης της νέας προεδρικής θητείας του Ερντογάν στην γειτονική Τουρκία, απαιτείται περισσότερο από ποτέ πολιτική σταθερότητα, ισχυρή διακυβέρνηση, ξεκάθαρη προοπτική. Κι αυτά τα στοιχεία τα διαθέτει μόνον η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας. Για να υλοποιηθούν, όμως, χρειάζεται οι πολίτες να στείλουν εκ νέου το μήνυμα που έστειλαν στις πρόσφατες εκλογές. Διότι τίποτε δεν έχει κριθεί, όλα ξεκινούν και πάλι από το μηδέν. Η επανάπαυση, ο εφησυχασμός, η χαλαρότητα μπορεί να αποβούν μοιραία με πολύ αρνητικές συνέπειες για την πορεία της χώρας. Κι αυτό δεν πρέπει να το επιτρέψουμε. Μόνη επιλογή, καθαρή εντολή και αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία, για μια νέα τετραετία οικονομικών και κοινωνικών μεταρρυθμίσεων, για μια Ελλάδα ισχυρή και ευημερούσα».

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement