Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Υποβιβάστηκε το Ζαβλάνι, σώθηκε… ο Φοίνικας, την δεύτερη ευκαιρία η Αργυρά

Δημοσιεύθηκε

στις

Ολοκληρώθηκαν τα μπαράζ παραμονής στον Β’ όμιλο της Β’ Κατηγορίας με το Ζαβλάνι να μην καταφέρνει να πάρει τη νίκη που ήθελε απέναντι στον Φοίνικα/Ζήριας (2-2) και να υποβιβάζεται στην Γ’ Κατηγορία. Να θυμίσουμε ότι το Ζαβλάνι ζήταγε νίκη με δύο γκολ διαφορά για να παραμείνει στην κατηγορία ή νίκη με ένα γκολ διαφορά για να πάει στην χειρότερη σε νέα μπαράζ με τον δεύτερο του Α’ ομίλου.

Οι ερυθρόλευκοι λοιπόν αν και προηγήθηκαν με 0-1 και με 2-1 παίζοντας μάλιστα και με έναν παίκτη παραπάνω (δύο αποβολές ο Φοίνικας και μία το Ζαβλάνι) δεν κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ και το τελικό 2-2 τους στέλνει… στην Γ’ Κατηγορία. Αντίθετα ο Φοίνικας Ζήριας με αυτό το 2-2 πανηγυρίσει την παραμονή του στην Κατηγορία.

Από την άλλη η Αργυρά επικράτησε με 5-2 της Φλόγας Ροδιάς και κατέλαβε την 2η θέση που οδηγεί σε εκ νέου μπαράζ με τον δεύτερο του Α’ ομίλου, δηλαδή τον Κρίνο.

Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣ Αχαΐας θα ενημερώσει τις ομάδες ότι το παιχνίδι ανάμεσα στην Αργυρά και τον Κρίνο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (4/6) στις 6μ.μ. στα Προσφυγικά.

Ωστόσο η Αργυρά λόγω το συνεχόμενων αγώνων ζητάει να διεξαχθεί την Τετάρτη ενώ  ο Κρίνος θα απαντήσει αύριο (1/6).

 

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Φοίνικας Ζήριας    5-4      9 

————————————–

Αργυρά                     9-4      7

—————————————

Ζαβλάνι                       5-7       6

Φλόγα Ροδιάς             5-9      2


Ροή ειδήσεων

Advertisement