Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023
Connect with us

Πολιτική

Εκλογές 2023: Και το όνομα του νέου κόμματος, «Πατριωτικός Συνασπισμός» – Σύμπραξη Εμφιετζόγλου – Μπογδάνου και άλλων 7

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη δημιουργία του κόμματος «Πατριωτικός Συνασπισμός» ανακοίνωσε ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου. Το συγκεκριμένο κόμμα που είναι αποτέλεσμα σύμπραξης Δεξιών κομμάτων θα συμμετάσχει στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Τα κόμματα που απαρτίζουν τον «Πατριωτικό Συνασπισμό» είναι εννέα και μεταξύ αυτών είναι και εκείνα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου αλλά και του Φαίδωνα Βόβολη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου αναφέρει τα εξής:

«Με ιδιαίτερη τιμή, υπερηφάνεια και χαρά σας ανακοινώνω ότι συμπτύξαμε τον ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ με σκοπό να είμαστε εκπρόσωποι όλων των πατριωτικών δυνάμεων της χώρας μας στη νέα Βουλή, για να προασπίσουμε τα εθνικά μας θέματα, να αναπτύξουμε την οικονομία της χώρας, να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά μας να μη φεύγουν στο εξωτερικό, να βοηθήσουμε τις νέες μητέρες να κάνουν παιδάκια και να μη γεμίσουμε λαθρομετανάστες.

Τα κόμματα τα οποία απαρτίζουν αυτή τη στιγμή τον ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ είναι τα κάτωθι:

η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ του Προδρόμου Εμφιετζόγλου

η ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. του Κωνσταντίνου Μπογδάνου,

το ΚΙΝΗΜΑ ’21 του Ζώη Μπέχλη

οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ του Φαίδωνα Βόβολη,

το Τ.ΟΛ.ΜΑ. του Θανάση Κολυβά,

ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ του Γιάννη Μαλταμπέ

το ΕΛΚΙΣ του Δημήτρη Μπακάλη

η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ του Ηλία Μαρκόπουλου

το ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑ του Παναγιώτη Ματζάνα.

Στις επόμενες μέρες εκτιμούμε ότι θα έρθουν και άλλα κόμματα να ενωθούν μαζί μας στην κοινή προσπάθεια. Θα με ρωτήσετε: Γιατί δεν συμμετέχει ο κ. Νάτσιος ή ο κ. Βελόπουλος; Του κ. Νάτσιου, του ζητήσαμε τρεις φορές να συνεργαστούμε αλλά το απέρριψε. Λυπούμεθα, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε απολύτως τίποτε. Στον κ. Βελόπουλο επίσης ζητήσαμε να συνεργαστούμε, αλλά εκείνος δεν μας προσέφερε ούτε μία έδρα δια αντιπροσώπου.

Έλληνες Πατριώτες, σας καλούμε να μας υποστηρίξετε με όλες σας τις δυνάμεις στον αγώνα αυτό για την Πατρίδα μας. Με τις θερμές πατριωτικές μου ευχές, για μία γερή νίκη, για το καλό μας, για το καλό των παιδιών μας, για το καλό της Πατρίδας μας.

Σας χαιρετώ με πατριωτικούς χαιρετισμούς,

Πρόδρομος Εμφιετζόγλου”.

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement