Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η Άννα Μαστοράκου έδωσε το “παρών” στο 2ο Συνέδριο Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης στην Ογκολογία

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Το 2ο Συνέδριο Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης στην Ογκολογία με τίτλο «Κατανοώντας την Ανάγκη-Διερευνώντας το Κενό», το οποίο πραγματοποιήθηκε το διήμερο 26-27 Μαΐου, ανέδειξε, μεταξύ άλλων, την ύψιστη σημασία της συμπερίληψης της ψυχοκοινωνικής υποστήριξης στη θεραπευτική διαδικασία και την επιτακτική ανάγκη της ολιστικής θεραπευτικής αντιμετώπισης των ογκολογικών ασθενών.

Η Αννα Μαστοράκου έδωσε «παρών» στο συνέδριο, στηρίζοντας την εξαιρετική προσπάθεια του Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο μαστού «Αλμα Ζωής Νομού Αχαΐας» και ενισχύοντας με την παρουσία της και φυσικά με τις τοποθετήσεις της την προσπάθεια των διοργανωτών. Εξάλλου, ανάμεσα σε αυτούς που στήριξαν το συνέδριο, εκτός της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ήταν και ο Ιατρικός Σύλλογος Πάτρας στον οποίον είναι πρόεδρος η Αννα Μαστοράκου.

Να συγχαρούμε και από την πλευρά μας το «Αλμα Ζωής Νομού Αχαΐας» για την εξαιρετική του προσπάθεια και είναι αυτονόητο ότι θα είμαστε πάντα στο πλευρό του σε οποιαδήποτε παρόμοια δράση.

* Ακολουθεί συνημμένο και το ευχαριστήριο από το «Αλμα Ζωής Νομού Αχαΐας» προς την Αννα Μαστοράκου και τον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών.


Ροή ειδήσεων

Advertisement