Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Να προχωρήσουν γρήγορα οι εργασίες για τα ΤΕΠ, το Φαρμακείο και το κτήριο της Σχολής του ΓΝΠ «Ο Άγιος Ανδρέας»

Δημοσιεύθηκε

στις

Χωρίς καθυστερήσεις και με γοργά βήματα να προχωρήσουν οι διαδικασίες για τα τρία μεγάλα έργα που θα γίνουν στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας», τα οποία εντάχθηκαν στην χρηματοδότηση του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Αυτό διεμήνυσε προς όλες τις πλευρές ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης στη συνάντηση που είχε χθες το πρωί με τεχνικό κλιμάκιο και τη Διοίκηση του νοσοκομείου.

«Δεν εννοώ καμία καθυστέρηση και σε αυτό εργάζομαι καθημερινά ώστε σύντομα να υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις μας που αφορούν την αναβάθμιση του νοσοκομείου μας», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Καρβέλης.

Να υπενθυμίσουμε ότι το μεγάλο έργο περιλαμβάνει την κατασκευή νέας υποδομής που θα στεγάσει το φαρμακείο, το οποίο από το 2008 μέχρι σήμερα στεγάζεται σε κοντέινερ. Επίσης, την αναβάθμιση των ΤΕΠ και τις εργασίες ανακατασκευής του κτιρίου της πρώην Σχολής Αδελφών Νοσοκόμων που παραμένει εδώ και χρόνια αναξιοποίητο.

Το ποσό το οποίο θα διατεθεί για τα παραπάνω έργα ανέρχεται στα 3.620.800 ευρώ.

“Μέλημά μας είναι η δημιουργία χώρων καθώς με την αξιοποίηση του κτιρίου της πρώην Σχολής Αδελφών Νοσοκόμων θα αποσυμφορηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό το νοσοκομείο και θα αναπτύξει περαιτέρω τα τμήματά του”, τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Καρβέλης.

Στη συνάντηση που αφορούσε κυρίως την αυτοψία στους χώρους όπου θα γίνουν τα έργα, τον κ. Καρβέλη συνόδευαν ο Διοικητής του ΓΝ Πατρών «Άγιος Ανδρέας» Ηλίας Θεοδωρόπουλος και ο Αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Παναγιώτης Δημόπουλος.

 

Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement