Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Έτοιμες να υποδεχτούν τους λουόμενους οι παραλίες της Πάτρας

Δημοσιεύθηκε

στις

Με την είσοδο του καλοκαιριού, οι παραλίες της Πάτρας θα υποδεχθούν και φέτος χιλιάδες λουόμενους να απολαύσουν τη θάλασσα και να πάρουν ανάσες δροσιάς και ξεκούρασης.

Ο Δήμος Πατρέων φρόντισε, στην πολυσύχναστη πλαζ της Αγυιάς, να τοποθετήσει ήπιες κατασκευές (καλαίσθητα σκίαστρα, νέες ντουζιέρες, καθιστικά, καμπίνες, πύργους ναυαγοσωστών και ό,τι άλλο εξυπηρετεί τις ανάγκες των λουόμενων). Οι κατασκευές αυτές θα είναι διαθέσιμες όλο το καλοκαίρι τους Πατρινούς και τους επισκέπτες. 

Αύριο Παρασκευή 2 Ιουνίου, το πρωί, τοποθετείται και ο μηχανισμός sea track για την πρόσβαση των ΑμεΑ στη θάλασσα.

Οι εργαζόμενοι στο Δήμο καθάρισαν και διαμόρφωσαν την περιοχή από το Κολυμβητήριο προς την πλαζ, η οποία μαζί με το έλος – στο οποίο ο Δήμος έκανε ολοκληρωμένη παρέμβαση ανάδειξής του με διαδρομές, ξύλινες κατασκευές, παρατηρητήρια του υδροβιότοπου κλπ – αποτελούν μια τεράστια έκταση φυσικού τοπίου εξαιρετικής ομορφιάς, που είναι και στολίδι για την πόλη. 

Υποδομές για την εξυπηρέτηση των λουόμενων τοποθετεί ο Δήμος με τους εργαζόμενούς του σε παραλίες του βόρεια και νότια της πόλης, ενώ από σήμερα είναι στις θέσεις τους και οι ναυαγοσώστες. 


Ροή ειδήσεων

Advertisement