Connect with us

Ερασιτεχνικό

Η ιστορία δεν διαγράφεται με έναν υποβιβασμό

Published

on

Το Ζαβλάνι είναι μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Αχαΐας ωστόσο δεν κατάφερε να παραμείνει στην Β’ Κατηγορίας καθώς την Τετάρτη (31/5) στον τελευταίο αγώνα μπαράζ απέναντι στον Φοίνικα Ζήριας δεν κατάφερε να πάρει το αποτέλεσμα που χρειαζόταν με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί.

Η διοίκηση και ο πρόεδρος της ερυθρόλευκης ομάδας Χαράλαμπος Πανταζάτος έκαναν τον απολογισμό τους και υποσχέθηκαν ότι το Ζαβλάνι θα επιστρέψει σύντομα εκεί που ανήκει.

Μεταξύ άλλων ειπώθηκε ότι η διαδικασία αυτή των μπαράζ ήταν άδικη με το Ζαβλάνι να βρίσκεται 11 βαθμούς πάνω από την προτελευταία θέση της κανονικής διάρκειας ρίχνοντας αιχμές ότι στα τρία παιχνίδια ήρθαν τα πάνω κάτω με σκοπό κάποιοι να τους ρίξουν κατηγορία. Επίσης αναφέρθηκε η ότι τα τρία παιχνίδια που έδωσε η ομάδα ήταν λίγα χιλιόμετρα έξω από το Αίγιο, την στιγμή που άλλες ομάδες έπαιξαν κοντά στην γειτονιά τους και δεν τηρήθηκε η χιλιομετρική απόσταση.

Παράλληλα η διοίκηση ανέφερε ότι έκανε την αυτοκριτικής και δεν ψάχνει για δικαιολογίες ενώ επισήμανε ότι καλό είναι να κάνουν και κάποιοι άλλοι την δική τους, για τα εξελιγμένα συστήματα με τα μπαράζ. Τέλος ευχαρίστησαν όλους τους ποδοσφαιριστές και τη νέα χρονιά όλοι μαζί θα επαναφέρουν την ομάδα εκεί που αξίζει να βρίσκεται.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement