Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ανδρέας Κατσανιώτης: «Citius, Altius, Fortius» και… στις πανελλαδικές!

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας επισκέφθηκε χθες, Τετάρτη 31 Μαΐου, ο Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Ανδρέας Κατσανιώτης, προκειμένου να ενημερωθεί από κοντά σχετικά με την διεξαγωγής των Πανελλαδικών Εξετάσεων και την ετοιμότητα που υπάρχει.

Ο κ. Κατσανιώτης συνομίλησε με τη Διευθύντρια, Ευγενία Πιερρή και εξέφρασε τα συγχαρητήριά του προς την ίδια και τους συνεργάτες της για την προσπάθεια που έχει καταβληθεί σε τοπικό επίπεδο, καθώς και την πεποίθησή του πως οι Εξετάσεις θα  διεξαχθούν ομαλά, για το σύνολο των εξεταστικών κέντρων και των μαθητών.

Παράλληλα, ο κ. Κατσανιώτης, με την ευκαιρία εκκίνησης των Εξετάσεων, έστειλε τις ευχές του προς τις μαθήτριες και τους μαθητές της Αχαΐας. 

Συγκεκριμένα, ανέφερε: 

«Citius, Altius, Fortius, δηλαδή, “πιο γρήγορα, πιο ψηλά, πιο δυνατά”, είναι το σύνθημα των Ολυμπιακών Αγώνων. 

Είναι όμως και το σύνθημα κάθε ανθρώπου, που στηριζόμενος στο ταλέντο και στην προσωπική του προσπάθεια, δίνει τον αγώνα της προόδου και της επιτυχίας. 

Αυτό να είναι και το σύνθημά σας παιδιά, τώρα που μπαίνετε στη διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων, για να διεκδικήσετε μία θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Είστε το μέλλον της πατρίδας κι είμαστε περήφανοι για σας. Κάντε τα όνειρά σας πραγματικότητα, σε μία ισχυρή κι ανεπτυγμένη χώρα. 

Δική μας δέσμευση η αναβάθμιση των Δημοσίων Πανεπιστημίων, δικό σας χρέος να στοχεύετε πάντα ψηλά.

Καλή επιτυχία!»

 

Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement