Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πολιτική

Ανδρέας Κατσανιώτης: «Ευχαριστώ όλους όσους εμπιστεύτηκαν τη ΝΔ και εμένα προσωπικά»

Δημοσιεύθηκε

στις

Την ευκαιρία να ευχαριστήσει τους πολίτες της Αχαΐας για την στήριξή τους στην παράταξη της ΝΔ, όσο και στον ίδιο προσωπικά, στις εκλογές της 21ης Μάιου, είχε το βράδυ της Πέμπτης, 1ης Ιουνίου 2023, ο Ανδρέας Κατσανιώτης, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι τίποτα δεν θα έχει νόημα εάν τα ίδια αποτελέσματα δεν επιβεβαιωθούν και στις κάλπες της 25ης Ιουνίου.

«Οι Έλληνες αποφάσισαν στις κάλπες του Μαΐου ποιος θέλουν να τους κυβερνήσει και ποια παράταξη, έκανε αυτά που τους είχε πει προεκλογικά. Και η απόφασή τους ήταν παραπάνω από ηχηρή. Αυτή όμως η απόφαση πρέπει να επαναδιατυπωθεί στις κάλπες του Ιουνίου τώρα που ξεπεράσαμε τη νάρκη της απλής αναλογικής, ώστε η χώρα να έχει σταθερή κυβέρνηση στις 26 Ιουνίου» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κατσανιώτης, προσθέτοντας ότι δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός και καμία απουσία από την επόμενη εκλογική αναμέτρηση.
«Σήμερα είμαστε εδώ για να σας εκφράσω για άλλη μία φορά την ευγνωμοσύνη μου για την εμπιστοσύνη και την στήριξή σας. Να σας ξαναπώ ότι όσα λέγαμε πριν λίγες μέρες για την ισχυρή Ελλάδα και την ισχυρή Αχαΐα, ισχύουν στο ακέραιο. Θα είμαι εδώ για εσάς και για τον τόπο μου. Είμαστε εδώ όμως και για να επαναβεβαιώσουμε πως ο αγώνας μας συνεχίζεται και θα είναι το ίδιο αποτελεσματικός και το ίδιο νικηφόρος όπως ο αγώνας του Μαΐου.
Οι Αχαιοί έδειξαν ένα πράγμα στις πρόσφατες εκλογές. Ψήφισαν όχι με βάση τι ψήφιζαν οι γονείς τους ή τι ψήφιζαν στο παρελθόν, αλλά ψήφισαν για το μέλλον τους και το μέλλον των παιδιών τους.
Τους καλώ να κάνουν το ίδιο και στις κάλπες της 25ης Ιουνίου» επεσήμανε ο Αχαιός πολιτικός.


Ροή ειδήσεων

Advertisement