Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

Οκτώ χρόνια χωρίς τον Γιάννη Γκούμα

Δημοσιεύθηκε

στις

Οκτώ χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που ο Γιάννης Γκούμας, σε ηλικία 20 ετών, ταξίδεψε για την γειτονιά των Αγγέλων.

Ένας νέο άνθρωπος με όρεξη για την ζωή δεν πρόλαβε να την χαρεί καθώς η μοίρα έπαιξε το δικό της παιχνίδι. Ήταν 2 Ιουνίου του 2015 όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο Γιάννης έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε πάνω στον μαντρότοιχο στην Πατρών Κλάους στο ύψος του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου.

Το κενό που έχει αφήσει πίσω του μεγάλο τόσο για τους γονείς του Νεοκλή Γκούμα, Λίτσα Κοντογεωργοπούλου, για τα αδέρφια του Θεοδώρα, Γεράσιμο και Ηλία, για τους συγγενείς όσο και για τους φίλους του που δεν τον έχουν ξεχάσει. Ο Γιάννης ήταν ένα αξιαγάπητο παιδί, χαμογελαστό λάτρης του ποδοσφαίρου καθώς αγωνιζόταν στην Θύελλα Σκιαδά, ενώ υπήρξε και ένθερμος φίλος της ΑΕΚ και από κει ψηλά σίγουρα θα… πανηγύρισε το 13ο πρωτάθλημα του δικέφαλου.

Σαν σήμερα λοιπόν η ψυχή του Γιάννη πέταξε… ψηλά με τους δικούς του ανθρώπους να τον κρατούν «ζωντανό» στην σκέψη τους και την καρδιά τους.

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement