Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Ο Κώστας Σβόλης επισκέφθηκε το Αθλητικό Κέντρο του «Απόλλωνα» – Όμορφες αναμνήσεις, δυνατές συγκινήσεις!

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο σύγχρονο και αναβαθμισμένο Αθλητικό Κέντρο του «Απόλλωνα» στην Περιβόλα βρέθηκε, χθες το βράδυ, ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» Κωνσταντίνος Σβόλης.
O κ. Σβόλης συναντήθηκε με τους ανθρώπους του Απόλλωνα και είχαν μια ενδιαφέρουσα ομιλία.
Σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» αναφέρει τα εξής: «Από την πρώτη κιόλας στιγμή που βρεθήκαμε στο κλειστό γυμναστήριο του Απόλλωνα νιώσαμε τον αέρα της Ιστορίας να μας κατακλύζει.
Όμορφες αναμνήσεις και δυνατές συγκινήσεις αναβίωσαν μπροστά στα μάτια μας, με τους ανθρώπους του Απόλλωνα να μας υποδέχονται με τον καλύτερο τρόπο στο σύγχρονο και αναβαθμισμένο Αθλητικό τους Κέντρο στην Περιβόλα, σε μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας και ανταλλαγής απόψεων.

Ο πρόεδρος του ΑΣ Απόλλων Γιώργος Αθανασίου και τα μέλη του Ερασιτέχνη, ο πρόεδρος της Απολλωνιάδας Γιάννης Κοσμάτος, καθώς και ο πρόεδρος της ΚΑΕ Γιάννης Κόντης, μας περιέγραψαν επακριβώς το πλάνο του Απόλλωνα σε διάφορα επίπεδα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον ευαίσθητο τομέα της Ανάπτυξης (612 παιδιά στις υποδομές!), της εξωστρέφειας, της αδιάκοπης και πολυεπίπεδης προσφοράς στην κοινωνία της Πάτρας, αλλά και της «νοικοκυροσύνης», της σωστής οργάνωσης και της αξιοποίησης των εγκαταστάσεων του Συλλόγου.
Διαπιστώσαμε αμέσως ότι έχουμε κοινά πεδία και ίδια αντίληψη στο πως πρέπει να πορεύεται και να συνεργάζεται μια Δημοτική Αρχή με τα σωματεία της επικράτειάς της, καθώς και στο ότι ο Δήμος Πατρέων πρέπει να στέκεται πάντα, έμπρακτα, στο πλευρό των ομάδων και της αθλούμενης νεολαίας.
Ο Απόλλων ήταν και είναι ένα τεράστιο brand name όχι μόνο για την Πάτρα και τη Δυτική Ελλάδα, αλλά για τον ελληνικό αθλητισμό συνολικά κι έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται από όλους. Είμαστε σίγουροι ότι θα βρούμε πολλούς τρόπους για να τον στηρίξουμε, γιατί επί της ουσίας στηρίζοντας τον Απόλλωνα στηρίζουμε τον ίδιο μας τον τόπο.
Ευχαριστούμε, επίσης, τους ανθρώπους του Απόλλωνα και για την ξενάγηση στο Αθλητικό Κέντρο του Συλλόγου, το οποίο είναι πραγματικά ένα γήπεδο-«στολίδι» και δεσμευόμαστε ότι τη νέα χρονιά θα έχουμε θέση στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου στην Περιβόλα παρακολουθώντας τα παιχνίδια της ομάδας σε μπάσκετ και βόλεϊ.
Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην υπάρξει και πρόταση για φιλικό παιχνίδι, στο οποίο θα βρέξει… τρίποντα!
Και πάλι πολλά συγχαρητήρια στους ανθρώπους του Απόλλωνα, αλλά κι ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας για ό,τι έχουν καταφέρει. Το επόμενο διάστημα θα συνεχιστούν οι επισκέψεις σε αθλητικά σωματεία της περιοχής μας, γιατί ο Αθλητισμός αποτελεί βασικό άξονα στο πρόγραμμα της «Πάτρα Ενωμένη».


Ροή ειδήσεων

Advertisement