Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Νέα αναμενόμενη αφαίρεση βαθμών για την Παναχαϊκή

 

Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα αναφέρει η γνωστή παροιμία καθώς ενεργοποιήθηκε η αφαίρεση βαθμών λόγω της προσφυγής του Στάθη Ρόκα.

Η διοργανώτρια αρχή ενημέρωσε ότι θα αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από την Παναχαϊκή λόγω της προσφυγής του Στάθη Ρόκα που αγωνίστηκε στην κοκκινόμαυρη ομάδα την περίοδο 2015-2016!

Πλέον όπως γνωρίζουμε η Παναχαϊκή έχει περιθώριο πέντε εργάσιμων ημερών για να εξοφλήσει τον ποδοσφαιριστή και να πάρει ξανά πίσω τους βαθμούς.

Ένα παιχνίδι… που σε κάνει να γίνεσαι καλύτερος στα μαθηματικά με τις προσθαφαιρέσεις των βαθμών στην ΠΑΕ που γίνεται εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.

Φυσικά η τωρινή ΠΑΕ το αναφέρουμε ξανά δεν έχει ουδεμία ευθύνη γι’ αυτή την κατάντια κάνοντας αγώνα δρόμου να τακτοποιήσει όλες τις εκκρεμότητες. Εξάλλου το στοίχημα από την αρχή της χρονιάς ήταν η Παναχαϊκή να ελευθερωθεί από τα δυσβάσταχτα χρέη και όχι το πρωτάθλημα που βροντοφώναζε ο Σούλης Παπαδόπουλος ξεσηκώνοντας τον κόσμο.

Η ΠΑΕ μέχρι στιγμής έχει εξοφλήσει όλες τις προσφυγές (έχουν μείνει μετρημένες στα δάχτυλα της μιας παλάμης) και το επόμενο στοίχημα είναι ο περιορισμός των τωρινών οφειλών έτσι ώστε να ξαναζεσταθεί ο κόσμος τη νέα χρονιά.

 ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ Κ19

Μπορεί το Σαββατοκύριακο η Παναχαϊκή να μην έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις καθώς παίρνει άκοπα τους τρεις βαθμούς της νίκης από τον Ηρόδοτο που έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα ωστόσο το Σάββατο στις 9:30 π.μ. θα δώσει οικογενειακό δίτερμα με την Κ19.

Στην χθεσινή προπόνηση ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κολοβούρης και Λινάρδος ενώ εκτός προπόνησης έμειναν οι τραυματίες Μικές και Κοντοχρήστος.

Το θετικό για τον Κώστα Σωτηρόπουλο είναι ότι ο Μυτίδης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και μπήκε κανονικά στην προπόνηση.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement