Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Γιώργος Λιάγκας σε Αλέξη Τσίπρα: Σας κουνάω το δάχτυλο – Πείτε στα τρολ σας να είναι τίμιοι

Δημοσιεύθηκε

στις

Ξεσπάθωσε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής του κατά όσων σχολίασαν αρνητικά την επίσκεψη σε αυτή του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο παρουσιαστής ανέφερε πως ασκεί κριτική σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς και προσπαθεί να κρατά ίδια στάση προς όλους.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής ξεκίνησε λέγοντας, στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό», πως «κουνάω το δάχτυλο σε όλους τους πολιτικούς, αυτό δεν καταλαβαίνετε. Το κούνησα στον Μητσοτάκη για τα Τέμπη, βγαίνατε οι Συριζαίοι και λέγατε “μπράβο, είσαι δικός μας”. Το κούνησα στον Τσίπρα, όταν έκανε τεράστια προεκλογικά λάθη και φάουλ, βγαίνατε οι Νεοδημοκράτες και μου λέγατε “είσαι δικός μας”. Κάτι ψηφίζω κι εγώ, προφανώς, δεν θα το πω δημόσια τι ψήφισα, είναι προσωπικό θέμα. Από την άλλη, ως δημοσιογράφος, οφείλω να είμαι απέναντι σε όλους, είτε είναι Νέα Δημοκρατία, είτε ΠΑΣΟΚ, είτε ΣΥΡΙΖΑ.

Εγώ προσκάλεσα όλους τους πολιτικούς αρχηγούς. Ο Μητσοτάκης μου είχε υποσχεθεί ότι θα έρθει μεταξύ των πρώτων και δεύτερων εκλογών και το τήρησε. Ήρθε ο Μητσοτάκης! Μου λέτε “γιατί δεν καλείς τον Τσίπρα;”. Τον έχω καλέσει τον Τσίπρα, δεν ξέρω αν αρνείται. Και χθες πήρα την Τσαπανίδου και της είπα να μου δώσουν ημερομηνία για το πότε θα έρθει ο Τσίπρας. Όλους τους έχω καλέσει και σε όλους θα φερθώ το ίδιο».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας είπε:

«Μου είπατε ότι εγώ που έφερα τον Μητσοτάκη, είναι σαν είπα… “ψηφίστε Νέα Δημοκρατία”. Που το είπα εγώ αυτό; Πάτε με τα καλά σας; Και θέλω να μου πείτε, ειλικρινά, αν είστε και τίμιοι άνθρωποι. Τον έγλειψα; Δεν τον έφερα σε δύσκολη θέση για τα Τέμπη; Αυτά που ρώτησα εγώ, τα έχουν ρωτήσει κι άλλοι; Ήρθε εδώ και πέρασε μια ώρα απροβλημάτιστος, χωρίς να πιεστεί πουθενά;

Δείτε τη συνέντευξη. Ήμουν πολύ σωστός και σκληρός απέναντί του. Προφανώς όταν έχεις έναν φιλοξενούμενο, δεν τον κανιβαλίζεις. Μου λέτε “δεν τον καταδίκασες”. Τι είμαι; Δικαστής; Να τον καταδικάσω για τα Τέμπη; Πάτε καλά; Τον έφερα προ των ευθυνών του και ζήτησε συγγνώμη. Μετά τι να κάνω; Να βγάλω ένα πιστόλι και να τον σκοτώσω για να ικανοποιηθείτε;

Αν κύριε Τσίπρα μου, για να σας κουνήσω εσάς το δάχτυλο τώρα, βάζετε τα τρολ σας να γράφουν κάτι αηδίες τέτοιες, θα έχετε μεγαλύτερη διαφορά από 21 μονάδες. Ο κόσμος σας έδειξε ότι με αυτά τα καραγκιοζιλίκια που ακολουθήσατε, είδατε την πλάτη του Μητσοτάκη. Αν όμως συνεχίσετε έτσι, ούτε την πλάτη του δεν θα βλέπετε. Θα είναι τόσο μπροστά, που ούτε την πλάτη του δεν θα βλέπετε. Κοιτάξτε το λίγο, αλλάξτε λογική. Βάλτε τα τρολ σας να είναι τίμιοι, δεν σας κάνει καλό. Και με μεγάλη χαρά σας περιμένω κι εσάς και τον κύριο Ανδρουλάκη να έρθετε εδώ να κάνουμε αντίστοιχη συνέντευξη».


Ροή ειδήσεων

Advertisement