Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ανοιχτό και τα Σαββατοκύριακα το Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα Πατρών

Δημοσιεύθηκε

στις

Και επίσημα ξεκίνησε από σήμερα Σάββατο (3 Ιουνίου) η λειτουργία του Κέντρου Υγείας Βορείου Τομέα (πρώην ΙΚΑ Αγίου Αλεξίου), το οποίο κατόπιν πρωτοβουλίας του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη, θα εφημερεύει για πρώτη φορά, κάθε Σάββατο και Κυριακή.
Σκοπός της διοίκησης της 6ης ΥΠΕ σύμφωνα και με τον διοικητή της Γιάννη Καρβέλη είναι η συμβολή στην αναβάθμιση της παρεχόμενης πρωτοβάθμιας φροντίδας με την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών. Παράλληλα γίνεται προσπάθεια να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή αποσυμφόρηση των νοσοκομείων ειδικά για έκτακτα και επείγοντα περιστατικά τα οποία μπορούν να αντιμετωπιστούν στο κέντρο υγείας αστικού τύπου.
Το πρωί του Σαββάτου ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ επισκέφθηκε το ΚΥ Βορείου Τομέα Πατρών (πρώην ΙΚΑ Αγίου Αλεξίου) και μαζί με τους άλλους συντελεστές της προσπάθειας παραχώρησε συνέντευξη τύπου όπου παρουσιάστηκαν όλες οι πτυχές που αφορούν την 7ήμερη λειτουργία της υγειονομικής μονάδας.
Σημαντικότερη όλων, η δυνατότητα που παρέχει κατα την εφημερία του και τα ΣΚ το κέντρο υγείας βόρειου τομέα Πατρών και αφορά στην διάθεση προς του πολίτες πλειάδας γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων. Το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να προστεθούν και νέες ειδικότητες.
Το Κέντρο Υγείας θα λειτουργεί τα Σαββατοκύριακα από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.


Ροή ειδήσεων

Advertisement