Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η Άννα Μαστορακου στην ημερίδα που διοργάνωσε ο Ομιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ» Νομού Αχαΐας

Δημοσιεύθηκε

στις

«Ποτέ δεν είναι αργά να διακόψεις το κάπνισμα!». Αυτό ήταν το βασικό μήνυμα της ημερίδας που διοργάνωσε ο σε συνεργασία με το τμήμα Ιατρικής και το τμήμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και υποψήφια στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με τον συνδυασμό του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη, Αννα Μαστοράκου παρακολούθησε την ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Διαλέξεων του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών κι έδωσε συγχαρητήρια στην πρόεδρο Λαμπρινή Παπαχρυσανθάκη και στους συνεργάτες της για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν.

«Συζητήσαμε και ενημερωθήκαμε για τα οφέλη της διακοπής του καπνίσματος σε επίπεδο υγείας και ποιότητας ζωής, τα οποία μπορεί ο κάθε καπνιστής να αποκομίσει όποτε κι εάν πάρει την απόφαση να κόψει το κάπνισμα», δήλωσε η Αννα Μαστοράκου, η οποία στάθηκε και στην αξία της πρόληψης τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο κοινότητας, ενώ υπενθύμισε, παράλληλα, ότι ήδη λειτουργούν στα Νοσοκομεία μας ιατρεία διακοπής καπνίσματος, στα οποία μπορεί να απευθυνθεί ο πολίτης.

Να σημειωθεί ότι κεντρικός ομιλητής της ημερίδας ήταν ο Αργύρης Τζουβελέκης, αναπληρωτής καθηγητής Πνευμονολογίας του ΠΓΝΠ, ενώ υπήρξαν κι άλλες ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις.


Ροή ειδήσεων

Advertisement