Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Γυναίκα

Ώρα για σανδάλια!

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Το καλοκαίρι απαιτεί ανεμελιά ακόμα και στο ντύσιμο. Ελαφριά υφάσματα, χαρούμενα μοτίβα, μίνιμαλ και ντελικάτη αισθητική και φωτεινά χρώματα έρχονται να απογειώσουν τα σύνολά σας, με τα σανδάλια να ολοκληρώνουν ιδανικά την κάθε εμφάνιση.

Θα τα βλέπετε παντού!

Όπως κάθε χρόνο, η αγορά έχει ήδη γεμίσει με ατελείωτα σχέδια, χρώματα και στιλ για κάθε προσωπικότητα και γούστο. Από τα πιο μοντέρνα και chunky στα πιο μίνιμαλ, τα σανδάλια αυτό το καλοκαίρι φαίνεται να κινούνται στις πιο «ασφαλείς» βερσιόν, προτείνοντας υπέροχα και σικ σύνολα για το γραφείο και την έξοδο. Ιδού λοιπόν τα σανδάλια που θα βλέπετε παντού το φετινό καλοκαίρι!

Ιδιαίτερα flip flops

Τα flip flops έχουν πάψει τα θεωρούνται κατάλληλα μόνο για την παραλία εδώ και πολύ καιρό. Φέτος, η μόδα τα θέλει πιο στιλάτα από ποτέ.

Σανδάλια πλατφόρμες

Τέλεια για μια βραδινή έξοδο στην πόλη, τα σανδάλια πλατφόρμες είναι η καλοκαιρινή εναλλακτική στις γόβες, όταν θέλετε να δώσετε μια σέξι πινελιά στο ντύσιμο.

Σανδάλια chunky

Όσο πιο chunky τόσο το καλύτερο είναι το σύνθημα για τα ογκώδη σανδάλια του καλοκαιριού που έρχονται να συνεχίσουν την τάση των «άσχημων» παπουτσιών.

Σανδάλια του ψαρά

Ίσως η πιο δυνατή τάση της σεζόν, τα fisherman sandals -τα σανδάλια του ψαρά- παραπέμπουν σε παιδικές αναμνήσεις και έχουν ξετρελάνει τις fashion lovers.

Μίνιμαλ σανδάλια με λεπτά λουριά

Σε αντίθεση με τα chunky, οι λάτρεις του μίνιμαλ θα προτιμήσουν τα σανδάλια με λεπτά λουριά. Τα iconic πια strappy sandals μπορεί να μην είναι σικ, οι παραλλαγές ωστόσο που υπογράφουν κορυφαίοι οίκοι -βλέπε Chanel- δείχνουν το αντίθετο.

Σανδάλια που δένουν στον αστράγαλο

Τα συγκεκριμένα σανδάλια κάνουν το πόδι πιο σέξι και το κολακεύουν, ενώ δείχνουν απόλυτα στιλάτα με cropped τζιν και midi φορέματα.

Slide sandals

Ο ορισμός του «βάλε-βγάλε», τα slides είναι τα πιο ευκολοφόρετα παπούτσια που θα έχετε επιλέξει!

+FOTO: SND_1-12

 

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement