Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ο Πατρινός Αγγειοχειρούργος Κ. Νικολακόπουλος έσωσε 95χρονο με ρήξη ανευρύσματος κοιλιακής αορτής

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένα περιστατικό αρκετά βαρύ, είχε αίσιο τέλος χάρη στη συνδρομή του Πατρινού Αγγειοχειρούργου Κωνσταντίνου Νικολακόπουλου.

Με τη βοήθεια και της εξειδικευμένης  ομάδας του, ένας 95χρονος που εισήχθη στο νοσοκομείο, με ρήξη ανευρύσματος κοιλιακής αορτής και πιθανότητες να βγει από το χειρουργείο ζωντανος  της τάξεως του 1%, χειρουργήθηκε και πλέον βρίσκεται στο θάλαμο του.
Αναλυτικά η ανάρτηση της Βιβής Παξινού:
“Καλησπέρα σας! Σας ενημερωνω ενα περιστατικο που αν και πολυ βαρυ, ειχε αισιο τελος χαρις στα μαγικα χερια του κυριου #Νικολακοπουλου #Κωνσταντινου! Καταφερε να σωσει 95χρονο με ρηξη ανευρυσματος κοιλιακης αορτης και πιθανοτητες να βγει απο το χειρουργειο ζωντανος μολις 1%!!!! Αυτον και αλλους πολυ αξιους συναδελφους με ηθος και αγαπη για τη δουλεια τους και τον ανθρωπο, ειχα την τιμη να γνωρισω χαρις στη δικη σας πρωτοβουλια! Σας ευχαριστω πολυ!
Από την ιατρό του κέντρου υγείας Ιθάκης #Αναστασια #Σκαρμεα η οποία έχει εκτιμήσει πάρα πολύ τις Ιατρικές αποστολές που κάναμε στην Ιθάκη κ θα πω για μια ακόμη φορά πως οι Ιθακησιοι είναι πάρα πολύ τυχεροί που την έχουν”.

Ροή ειδήσεων

Advertisement