Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Σφραγίζει την παραμονή η Κάντιθ, δίχως περιθώρια η Κηφισιά

Δημοσιεύθηκε

στις

Τελευταία αγωνιστική στις μεγάλες κατηγορίες της Ισπανίας και της Ιταλίας, σπουδαίες μάχες για Eυρώπη και σωτηρία σε αμφότερα τα πρωταθλήματα. Εντός των συνόρων, η Κηφισιά δεν έχει περιθώρια για νέα γκέλα καθώς θα δει την Καλλιθέα να πλησιάζει ακόμα περισσότερο, ενώ στο μπάσκετ, ο Παναθηναϊκός οφείλει να φανεί ανταγωνιστικός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

  1. Επισκοπή – Κηφισιά (17:00)

Η Κηφισιά γνώρισε απροσδόκητη ήττα (0-3) την προηγούμενη αγωνιστική από τα Χανιά και είδε τη διαφορά της με τη δεύτερη Καλλιθέα να μειώνεται στους δύο βαθμούς. Σήμερα αντιμετωπίζει την αδιάφορη βαθμολογικά και υποβιβασμένη Επισκοπή. Οι γηπεδούχοι πάντως συνεχίζουν να δείχνουν ανταγωνιστικοί και θα προσπαθήσουν να βάλουν δύσκολα στην αντίπαλη ομάδα. Χωρίς περιθώρια η Κηφισιά, οφείλει να επανέλθει στις νίκες, θεωρούμε πως θα γίνει δύσκολα.

➥ Στο 1.75 το διπλό εάν συνδυαστεί με το Under 3,5.

Δείτε επίσης: Τα πιο μελετημένα προγνωστικα nba σήμερα

  1. Έλτσε – Κάντιθ (22:00)

Η Κάντιθ με τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στη Θέλτα, ουσιαστικά αγκάλιασε την παραμονή. Ωστόσο με τον βαθμό απόψε κόντρα στην Έλτσε θα έχει το κεφάλι της ήσυχο, χωρίς να την ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα αποτελέσματα της βραδιάς. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι σε όλον τον δεύτερο γύρο της La Liga έχουν δείξει εξαιρετικό πρόσωπο και το διπλό θα χρειαστεί την απαραίτητη κάλυψη.

➥ Ποντάρουμε στο 1.95 του διπλού με το ανάλογο ασιατικό χάντικαπ.

Eπίσης: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία με ένα «κλικ»!

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement