Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Επισκέψεις σε Πυροσβεστική και Αστυνομία από την Άννα Μαστοράκου

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Ελληνική Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία αποτελούν δύο βασικούς πυλώνες για την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών, οπότε η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και υποψήφια στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με τον συνδυασμό του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη, Αννα Μαστοράκου δεν θα μπορούσε να μην συμπεριλάβει στην πρόσφατη περιοδεία της στην Αγιάλεια, συναντήσεις με στελέχη των δύο αρμόδιων υπηρεσιών.

Συγκεκριμένα, η Αννα Μαστοράκου ενημερώθηκε για μια σειρά ζητημάτων που αφορούν τόσο την ΕΛ.ΑΣ., όσο και την Π.Υ., έγινε ταυτόχρονη ανταλλαγή απόψεων και καταγραφή αιτημάτων και στο τέλος η υποψήφια στις προσεχείς Περιφερειακές εκλογές δήλωσε ότι είναι στο πλευρό του προσωπικού των δύο υπηρεσιών σε όλες τις διεκδικήσεις τους.

Η συνάντηση στο Α.Τ. Αιγιάλειας έγινε με τον υποδιοικητή Ιωάννη Αναστασόπουλο και υπήρξε ενημέρωση της Αννας Μαστοράκου για την έλλειψη προσωπικού (με επάνδρωση στο 1/3 περίπου τη προβλεπόμενης δύναμης!), καθώς και για προβλήματα με τις συνοδείες στην Ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Ρίου.

Η συνάντηση στην Π.Υ. Αιγίου έγινε με τον υποδιοικητή, Επιπυραγό Γεώργιο Μπαμπίλη και οι κυριότερες αναφορές αφορούσαν αφενός την ακαταλληλότητα του κτηρίου που στεγάζει την υπηρεσία στο Αίγιο (ένα κτήριο το οποίο δεν πληροί ούτε επαρκεί για τις αυξημένες ανάγκες των πυροσβεστών) κι αφετέρου τα κενά στη στελέχωση με «γηρασμένο» μέσο όρο ηλικίας.

Η Αννα Μαστοράκου θα βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τους ανθρώπους της ΕΛ.ΑΣ. και της Π.Υ. της Αιγιάλειας για την προώθηση των δίκαιων αιτημάτων που της ετέθησαν υπόψιν, καθώς επίσης και για την εύρεση λύσεων.

Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement