Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Έλαμψαν οι “φύλακες” των τερμάτων στο Goalkeeper Camp

Δημοσιεύθηκε

στις

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η συμμετοχή στο Goalkeeper Camp που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε στην Πάτρα το 1st Achaias Goalkeeper Camp από την καλύτερη φουρνιά τερματοφυλάκων της Αχαΐας και όχι μόνο.

Όλο το πρότζεκτ είχε δουλευτεί καιρό πριν από τους προπονητές τερματοφυλάκων Παναγιώτη Λαδά, Γιάννη Καλλιακμάνη και Ανδρέα Κολοβούρη.

Στην προσπάθεια αυτή προστέθηκαν οι επίσης προπονητές τερματοφυλάκων, Θανάσης Δρακόπουλος, Θανάσης Χάχαλης, Θανάσης Παπαπαύλου και Αναστάσιος Καραβίας.

Το σκεπτικό των προπονητών είναι να δουλέψουν και να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους στα νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν σε μια θέση ιδιαίτερη η οποία είναι μια από τις πιο σημαντικές σε μια ομάδα.

Η προσέλευση των νεαρών κίπερ έφτασε τους 50 κάτι που ικανοποίησε ιδιαίτερα τους διοργανωτές δείχνοντας ότι υπάρχει δίψα… σε αυτή την δύσκολη θέση.

Τις πρώτες ημέρες μάλιστα το «παρών» έδωσε και ο προπονητής τερματοφυλάκων του Αστέρα Τρίπολης Γιώργος Μανέλης, ο οποίος είδε το επίπεδο των αθλητών και μάλιστα κράτησε και αρκετές σημειώσεις.

Η δυνατή ομάδα αυτή των τερματοφυλάκων στην αρχή παρουσίαζε σε αίθουσα του γηπέδου της Αγυιάς μέσω προτζέκτορα στους νεαρούς αθλητές τα μυστικά ενός κίπερ και στην συνέχεια έβγαιναν στο γήπεδο τα οποία γινόντουσαν πράξη. Το επίπεδο των νεαρών ήταν αρκετά καλό και όλη αυτή η προσπάθεια που έγινε έδειξε ότι άξιζε τον κόπο.

Θα επαναληφθεί σύντομα

Όπως προαναφέραμε το camp αυτό στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία με τους διοργανωτές φυσικά να ετοιμάζουν το επόμενο. Στόχος τους είναι να μάθουν τα μυστικά της θέσης αυτής στους νεαρούς τερματοφύλακες και κάποιος από αυτούς να κάνει το μεγάλο βήμα παίζοντας στα υψηλότερα σκαλοπάτια του ελληνικού πρωταθλήματος.

 

 Τιμήθηκαν για την προσφορά τους

Οι συντελεστές αυτού του camp δεν παρέλειψαν να τιμήσουν και τρεις αθλητές που έχουν περάσει από αυτή τν θέση και συνεχίζουν να προσφέρουν στον αθλητισμό.

Πρόκειται για τον νυν τερματοφύλακα του ΠΑΣ Γιάννινα, Βασίλη Σούλη, τον προπονητή τερματοφυλάκων Άρη Θωμά όπως και τον δικό μας συντάκτη Χαράλαμπο Γαλαριώτη.

Οι Παναγιώτης Λαδάς και Ανδρέας Κολοβούρης τίμησαν τον έμπειρο κίπερ του ΠΑΣ Γιάννινα Βασίλη Σούλη

 

Ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιάννης Καλλιακμάνης τίμησε τον Άρη Θωμά

 

Η ομάδα τερματοφυλάκων τίμησε τον δικό μας Χαράλαμπο Γαλαριώτη για την προσφορά του τόσο ως παλαίμαχου γκολκίπερ όσο και για τη συνδρομή του στην αθλητική δημοσιογραφία.

Από αριστερά οι Παναγιώτης Λαδάς, Ανδρέας Κολοβούρης, Θανάσης Δρακόπουλος, Χαράλαμπος Γαλαριώτης, Γιάννης Καλλιακμάνης, Θανάσης Χάχαλης, Θανάσης Παπαπαύλου και Αναστάσιος Καραβίας

 

 

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement